تاریخ : سه شنبه 2 آبان 1396

ارائه درس مهارت های زندگی برای اولین بار در دانشگاه بناب

درس مهارت های زندگی به عنوان دو واحد درس اختیاری با تاثیر درمعدل براساس بخشنامه ارسال شده از طرف دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان برای اولین بار در دانشگاه بناب تدریس شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب: درس مهارت های زندگی به عنوان دو واحد درس اختیاری با تاثیر درمعدل براساس بخشنامه ارسال شده از طرف دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان و تاکیدات و حمایتهای جناب آقای دکتر یعقوبی، مدیر کل دفتر مشاوره و سلامت این سازمان برای اولین بار در دانشگاه بناب تدریس شد. این اقدام مهم با حمایت های ریاست دانشگاه و معاون دانشجویی و آموزشی و مدیر گروه عمران انجام گرفته و از نیمسال اول تحصیلی 96-97 به دانشجویان گروه عمران ارائه شده است.
تدریس مهارت های زندگی  می تواند گام خیلی موثری در پیشگیری از آسیب های اجتماعی و زندگی سالم دانشجویان چه در دوره دانشجویی وچه در دوره های بعد زندگی اعم از ازدواج، فرزند پروری و مهارت حل مسائل زندگی داشته باشد.
 دانشگاه بناب درمنطقه شمالغرب کشور جز اولین دانشگاه هایی است که این  درس مهم را تصویب وارایه نموده‌  است.

• در سه شنبه 2 آبان 1396
  • توسط کاربر روابط عمومی