تاریخ : شنبه 4 شهريور 1396

پیام رئیس دانشگاه بناب به مناسبت هفته دولت و روز کارمند

دکتر کریم عباسیان به مناسبت بزرگداشت هفته دولت و روز کارمند پیامی صادر کرد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب در متن پیام آمده است؛
«بسم الله الرحمن الرحیم»

در ابتدا تقارن هفته دولت با آغاز به کار رسمی دوازدهمین دوره ریاست جمهوری را بر دولتمردان پرتلاش و سختکوش ایران اسلامی تبریک عرض می کنم.
اولین هفته شهریور ماه هر سال به پاس زحمات و  از جان گذشتگی های شهیدان والامقام رجایی و باهنر، این دو بزرگمرد ماندگار تاریخ به نام هفته دولت و همچنین روز چهارم شهریورماه نیز به پاس تجلیل از زحمات کارمندان معزز به نام روز کارمند نامگذاری شده است، که این روز عزیز را بر کارمندان خدوم، متعهد و متخصص میهن اسلامی و همچنین کارمندان دانشگاه بناب تبریک و تهنیت عرض  می نمایم.
امیداست ما دانشگاهیان با اتکال به عنایات و فضل الهی در سایه سار انوار قدسی حضرت بقیه الله الاعظم (عج) و رهنمودهای دیدبان تیزبین انقلاب، حضرت امام خامنه ای(مدظله العالی) و تاسی از شعار "تدبیر و امید برای تولید و اشتغال" در پیشبرد اهداف دولت مکرم تدبیر و امید و نظام مقدس جمهوری اسلامی و حرکت بسوی آینده ای امیدبخش موفق و پیروز باشیم.

دکتر کریم عباسیان - 2 ذی الحجه 1438
  • در شنبه 4 شهريور 1396