تاریخ : سه شنبه 31 مرداد 1396

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه منصوب شد

طی حکمی از طرف ریاست دانشگاه بناب، دکتر بابائیان به سمت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بناب منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب؛ طی حکمی از طرف ریاست دانشگاه بناب، دکتر علی رضا بابائیان  به عنوان معاون جدید فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه منصوب و از زحمات دکتر ناصر قاسمیان تقدیر شد.
گفتنی است معاون سابق فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در ادامه به ارایه گزارش عملکرد خود در این حوزه پرداخت و گفت: معاونت فرهنگی به صورت مستقل کار خود را از سال 95 شروع کرده  و در این مدت پیشرفت های اساسی و بنیادی خوبی انجام یافته است و شناختی که از جناب دکتر بابائیان دارم، امید وارم روز به روز باعث پیشرفت بیشتر و بهتر در عرصه مهم فرهنگی و اجتماعی دانشگاه باشیم.
در ادامه معاونت فرهنگی و اجتماعی به ارائه برنامه های پیش رو در حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی  پرداخت و گفت: انشالله برنامه های فرهنگی و اجتماعی  در راستای سند چشم انداز ابلاغی مقام عظمای ولایت قدم برداشته خواهد شد.
روابط عمومی دانشگاه بناب این انتصاب بجا و شایسته را به جناب دکتر بابائیان  تبریک عرض نموده و از ایزد منان برای ایشان توفیقات روز افزون را خواهان است.
پایان خبر

• در سه شنبه 31 مرداد 1396