تاریخ : چهارشنبه 18 مرداد 1396

آغاز به کار اجلاس سراسری رؤسای دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی، پژوهشگاه ها و پارک های علم و فناوری کشور

اجلاس سراسری رؤسای دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی، پژوهشگاه ها و پارک‌های علم و فناوری کشور با حضور دکتر فرهادی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر صدوق، رییس دانشگاه شهید بهشتی ، دکتر محمد کافی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد همچنین رؤسای دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی، پژوهشگاه ها و پارک‌های علم و فناوری، صبح امروز در تالار ابوریحان مرکز همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی آغار به کار کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب، اجلاس سراسری رؤسای دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی، پژوهشگاه ها و پارک‌های علم و فناوری کشور با حضور دکتر فرهادی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، رؤسای دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی، پژوهشگاه ها و پارک‌های علم و فناوری، صبح امروز در تالار ابوریحان مرکز همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی آغار به کار کرد.
در این اجلاس دکتر محمد فرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گزارشی از عملکرد این وزارتخانه ارائه خواهد کرد.
همچنین آقایان لاریجانی دبیر ستاد حقوق بشر و  حبیب سنگ تراش، دبیر ستاد امور رفاهی اعضای هیأت علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، سخنرانان مراسم افتتاحیه اجلاس مذکور می باشند.
اجلاس سراسری رؤسای دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی، پژوهشگاه ها و پارک های علم و فناوری کشور هم اکنون در مرکز همایش‌های دانشگاه شهید بهشتی در حال برگزاری است.
  • در چهارشنبه 18 مرداد 1396