تاریخ : شنبه 31 تير 1396

نشست مدیران برنامه بودجه و تشکیلات دانشگاه های منطقه 3 کشور به میزبانی دانشگاه بناب برگزار شد

این نشست تخصصی با حضور مدیران بودجه و تشکیلات دانشگاه های منطقه سه کشور در سالن کنفرانس حوزه ریاست برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب، این نشست با حضور دانشگاه های بناب، تبریز، اورمیه، زنجان، محقق اردبیلی، شهید مدنی، مراغه، صنعتی سهند تبریز، هنر اسلامی تبریز، تحصیلات تکمیلی زنجان، صنعتی اورمیه، در سالن کنفرانس حوزه ریاست برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر عباسیان رییس دانشگاه بناب ضمن خوش آمد گویی به مهمانان گفت: هدف مدیریت برنامه بودجه وتشکیلات فقط تامین مالی دانشگاه ها نمی باشد بلکه برنامه ریزی به منظور بررسی وتبعیین نقاط ضعف و قوت و ارائه راهبرد مناسب در جهت بهبود عملکرد دانشگاه ها می باشد.
مدیر بودجه و تشکیلات دانشگاه بناب، امیر صمدزاده در حاشیه همایش گفت: دستور کار این همایش جهت گیری کلیات بودجه سال 97 دانشگاه های کشور، اصلاح آئین نامه های مالی ومعاملاتی و اعضای غیر هیأت علمی، بودجه ریزی عملیاتی و تبدیل وضعیت اعضای غیر هیأت علمی می باشد.
پایان خبر

ن