تاریخ : دوشنبه 19 تير 1396

پیام ریاست دانشگاه به مناسبت آزاد سازی موصل

دکتر کریم عباسیان، رئیس دانشگاه بناب به مناسبت آزادی موصل پیامی صادر کرد در متن پیام آمده است؛
"بسم الله الرحمن الرحیم"
«إِنَّا فَتَحْنَا لَکَ فَتْحًا مُّبِینًا» (الفتح: ۱)
پیروزی قاطع و  مجاهدت شجاعانه ارتش و مردم غیورعراق در برابر سفاکان داعشی در شهر موصل، برای همه مسلمانان و ملت آزاده دنیا، غرور و سربلندی آفرید و بار دیگر نشان دهنده عظمت و قدرت رزمندگان اسلام بود که در مقابل دیدگان جهانیان به نمایش گذاشته شد.
این نصرت بزرگ که تجلی‌بخش جایگاه و نقش نیروهای مردمی عراق در شکست تروریست‌های تکفیری است، لزوم حفظ و تقویت بسیج مردمی و در راس آن حشد الشعبی را برای آینده عراق مورد تأکید قرار می‌دهد.
امید است با برچیده شدن تروریست‌ در جهان و بالاخص تروریستهای تکفیری از سرزمین عراق و دیگر بلاد اسلامی امنیت پایدار و فراگیر در منطقه مستقر گردد.
اینجانب به نمایندگی از خانواده بزرگ دانشگاه بناب، ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهدای مدافع حرم، آزادی موصل و سقوط دولت بی‌بنیاد و خود خوانده داعش را به همه دولمتردان، مردم و نیروهای مسلح عراق و ملت آزادیخواه و حق طلب جهان تبریک عرض می نمایم.
کریم عباسیان - 15 شوال 1438
  • در دوشنبه 19 تير 1396