تاریخ : چهارشنبه 14 تير 1396

جلسه توجیهی متولیان کنکور سراسری 96

این جلسه در سالن کنفرانس حوزه ریاست برگزار شد
به گزارش روابط عمومی  دانشگاه بناب، این جلسه با حضور معاونت آموزشی و پژوهشی (نماینده تام الاختبار سازمان سنجش) و تمامی مسئولین و اعضای برگزار کننده آزمون سراسری سال 96   برگزار گردید.
دکتر حسین غفوریان، نماینده تام الاختیار سازمان سنجش در ابتدا گفت: آزمون کنکور سراسری سال 1396 در روزهای پنج شنبه و جمعه مورخ 15 و 16 تیرماه 1396 در 5 گروه آزمایشی شامل علوم ریاضی و فنی، علوم تجربی، علوم انسانی و گروه های آزمایشی هنر و زبان های خارجه علاوه بر دانشگاه بناب بطور هم زمان در سراسر کشور برگزار خواهد شد.
وی در ادامه  با تقدیر و تشکر از زحمات برگزار کنندگان کنکور به شرح دقیق تمامی نکات در خصوص  مقررات و آئین نامه های ناظرین جلسات، رابطان و سایر عوامل آزمون سراسری پرداخت.
در پایان اعضای اجرایی کنکور سراسری به ارایه نقطه نظرات، پیشنهادات و انتقادات در خصوص برگزاری هرچه بهتر آزمون کنکور پرداختند.
گفتنی است آزمون سراسری کنکور، هخمزمان با سراسر کشور سالیانه به میزبانی دانشگاه بناب برگزار می شود.
پایان خبر / احمدزاده

• در چهارشنبه 14 تير 1396