تاریخ : چهارشنبه 30 فروردين 1396

دومین همایش بزرگ قرآنی در دانشگاه بناب برگزار شد

این همایش ظهر امروز با حضور قاری بین المللی حاج حمید شاکرنژاد و نابغه قرآن جهان اسلام خانم حنانه خلفی در دانشگاه بناب برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب؛ دکتر کریم عباسیان در ابتدا ضمن عرض خیر مقدم به مهمانان ویژه همایش، حادثه غم بار سیل در استان های شمال غرب و مخصوصاً شهرستان های عجبشیر و آذرشهر و جان باختن جمعی از هموطنانمان را تسلیت گفت.
وی در ادامه گفت: فرهنگ و هنر قرآن خوانی در دانشگاه ها و در بین اقشار مختلف جامعه باید با جدیت گسترش یابد.
وی با بیان اینکه تلاش مضاعف دانشگاه بناب در راستای اشاعه فرهنگ قرآن خوانی، گفت: امیدوارم بتوانیم دانشگاه ها را با قرآن مأنوس کنیم.
بر اساس این گزارش در ادامه همایش، حاج حمید شاکرنژاد با صوت دلنشین خود مجلس را به فیض رساندند و در ادامه نابغه قرآنی جهان اسلام، حنانه خلفی دختر ۷ ساله تهرانی و حافظ کل قرآن کریم تمامی افراد حاضر در مراسم را با ارائه برنامه خود شگفت زده کرد.
گروه تواشیح بینات شهرستان بناب نیز با اجرای دو قطعه در مدح مولای متقیان امام علی (ع) و حضرت مهدی (عج)، بر شکوه بیشتر این محفل قرآنی افزودند.
گفتنی است در پایان از نفرات در رشته های مختلف قرآنی تقدیر به عمل آمد.
گزارش تصویری؛

• در چهارشنبه 30 فروردين 1396