تاریخ : چهارشنبه 3 آذر 1395

دکتر مجتبی عباسیان با صدور پیامی درگذشت آیت الله العظمی موسوی اردبیلی را تسلیت گفت

دکتر مجتبی عباسیان رئیس دانشگاه بناب با صدور پیامی، درگذشت حضرت آیت الله العظمی سید عبدالکریم موسوی اردبیلی را تسلیت گفت.

دکتر مجتبی عباسیان رئیس دانشگاه بناب با صدور پیامی، درگذشت حضرت آیت الله العظمی سید عبدالکریم موسوی اردبیلی را تسلیت گفت .

در متن پیام آمده است:

« اذا مات العالم ثلم فی الاسلام ثلمه لایسدها شیء »

بار ديگر دست تقدير حضرت حق، گوهري كم نظير از ساحت علم و دين را از ما گرفت تا در خزانه رحمت خويش پاسداري كند .

خبر رحلت عالم و عارف بزرگ حضرت آیت‌الله العظمي شيخ عبدالكريم موسوي اردبيلي (ره) مایه تاسف و تالم فراوان گردید . ایشان به راستی مصداق بارز «العلماء امناء الرسل» بود که نقشی موثر در تبیین و تبلیغ اسلام ناب محمدی (ص) ایفا نمود و در عین حال به عنوان عارفی وارسته در مسیر کمال انسانی و ترویج صفات الهی در جامعه گام بر می‌داشت .

اينجانب به نمایندگی از خانواده بزرگ دانشگاه بناب، رحلت اين فقيه وارسته را به پيشگاه مقدس حضرت ولي عصر عجل الله تعالي فرجه الشريف، رهبر معظم انقلاب ملت شريف ايران، حوزه‌هاي علميه، دانشگاهها و بیت مکرم ايشان تسليت مي‌گويم و از خداوند منان علو درجات را براي آن بزرگوار مسئلت دارم .

دکتر مجتبی عباسیان

رئیس دانشگاه بناب