تاریخ : دوشنبه 19 بهمن 1394

دو طرح ساختمانی دانشگاه بناب کلنگ زنی شد

.

همزمان با گرامیداشت ایام الله دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی، طرح های جدید دانشگاه بناب در سایت جدید این دانشگاه کلنگ زنی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب،  روز یک شنبه،18 بهمن ماه 94 در هفتمین روز از دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی طی مراسمی از تندیس بیستمین سالگرد تأسیس دانشگاه بناب پرده برداری شد.

همچنین طی مراسم کلنگ زنی ۲پروژه ساختمانی با حضور تولیت محترم حوزه علمیه حضرت ولیعصر (عج)، فرماندار، نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی، مسئولین دانشگاه و جمعی از مسئولین محلی؛ از پروژه ساختمانی مسجد امام علی(ع) به متراژ  1800 مترمربع و نیز پروژه مجموعه ورزشی چند منظوره دانشگاه بناب با زیربنای 2200 مترمربع کلنگ زنی و عملیات اجرایی آنها آغاز شد.

جهت اجرای این پروژه ها بالغ بر ۵۰ میلیارد ریال اعتبار از سوی دانشگاه بناب هزینه خواهد شد.

گفتنی است؛ پس از مراسم کلنگ زنی پروژه های عمرانی دانشگاه بناب، مسئولین شهرستان از عملیات اجرایی پروژه کتابخانه مرکزی و همچنین پروژه  ساختمان کلاسهای این دانشگاه که با ۶۵ میلیارد ریال اعتبار در حال ساخت هستند، بازدید کردند.
گزارش تصویری؛
خبر در حال به روز رسانی می باشد.......

مراسم رونمایی تندیس بیستمین سال تاسیس دانشگاه بناب

مراسم کلنگ زنی ساختمان مسجد امام علی (ع) دانشگاه بناب