تاریخ : شنبه 28 آذر 1394

فاز اول سردر دانشگاه بناب رو نمایی شد+ گزارش تصویری

فاز اول سردر دانشگاه صبح جمعه، 25 آذرماه با حضور معاون اداری و مالی و مدیریت طرح های عمرانی دانشگاه بناب رونمایی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب، این طرح نماد دانشگاه بناب است که دارای مفهوم علمی، فرهنگی و هنری است و نمادهای شهرستان بناب از قبیل پل تاریخی پنج چشمه و سرستونهای مساجد تاریخی در طراحی سردر دانشگاه تعبیه شده است.

دکتر مصطفی خجسته نژند، معاون اداری و مالی دانشگاه، در خصوص ویژگی‌های سردر دانشگاه بناب گفت: سردر دانشگاه بناب دارای ویژگی‌های منحصر به فردی است و طراح آن، هویت معماری شهرستان بناب در قالب نمای معماری ایرانی، اسلامی طراحی کرده است.

وی افزود: قوسهای نیم دایره‌ای که در طراحی سردر مورد استفاده قرار گرفته، الهام گرفته از معماری پل پنج چشمه شهرستان بناب می باشد و ستون های آن نیز بر اساس طرح سر ستونهای مساجد تاریخی بصورت هفت پله ای طراحی و اجرایی گردیده است.

دکتر خجسته نژند در خصوص تاریخ اتمام ساخت سردر و ساختمان انتظامات، دانشگاه خاطر نشان کرد: پیش‌بینی می‌شود که پروژه فوق الذکر طی سه ماه آینده به بهره برداری کامل برسد.
گزارش تصویری:

• در شنبه 28 آذر 1394