دکتر مجتبی عباسیان، ریاست دانشگاه بناب، به همراه معاون اداری و مالی و مدیر دفتر طرح های عمرانی دانشگاه، از پروژه های عمرانی در حال ساخت دانشگاه بناب بازدید كرد.
دکتر مجتبی عباسیان، ریاست دانشگاه بناب، به همراه معاون اداری و مالی و مدیر دفتر طرح های عمرانی دانشگاه، از پروژه های عمرانی در حال ساخت دانشگاه بناب بازدید كرد .
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب، دکتر مجتبی عباسیان در ابتدا با حضور در سایت جدید 40 هکتاری از روند اجرایی سه پروژه ساختمان کلاسها، ساختمان کتابخانه مرکزی و محوطه سازی این دانشگاه بازدید کرد و در ادامه از پروژه های عمرانی سردر اصلی دانشگاه، ساختمان آزمایشگاهها و همچنین ساختمان نگهبانی خوابگاههای خواهران در محل سایت 5/4 هکتاری بازدید به عمل آورد .
ریاست دانشگاه بناب روند اجرایی این پروژه های عمرانی را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: با پیگیری های مستمر و جدی معاونت محترم اداری و مالی و مدیر دفتر طرح های عمرانی در خصوص جذب اعتبارات عمرانی، شاهد گشایش و پیشرفت دانشگاه در حوزه عمرانی خواهیم بود.
در ادامه دکتر مصطفی خجسته نژند، معاون اداری و مالی دانشگاه، به بیان روند اجرایی پروژه های مذکور پرداخت و اظهار داشت: با عنایت به برگزاری مناقصه و انتخاب پیمانکار برای دو پروژه ساختمان کلاسها و کتابخانه مرکزی، عملیات عمرانی این دو پروژه شروع شده و در حال انجام است.
وی در رابطه با مشخصات فنی دو پروژه ساختمان کلاسها و ساختمان کتابخانه مرکزی اذعان کرد: پروژه ساختمان کلاسها به متراژ 4000 مترمربع و ساختمان کتابخانه مرکزی به متراژ 2000 مترمربع با سازه اسکلت بتنی و هر کدام در سه طبقه طراحی شده است، که خدمات آموزشی و کمک آموزشی را در سایت 40 هکتاری برای دانشجویان عزیز ارائه خواهند کرد.
دکتر خجسته نژند در خصوص سایر پروژه های در حال اجرا در سایت 5/4 هکتاری افزود: به موازات کارهای عمرانی دو پروژه مزبور، عملیات محوطه سازی که فعلا در مرحله تسطیح و حصارکشی سایت می باشد، در حال اجراست تا بتوان همزمان با افتتاح پروژه ها، محوطه ای در حد و شأن دانشجویان و همکاران عزیز داشته باشیم.
در ادامه وی به پروژه سر در اصلی سایت فعلی اشاره کرد و افزود، طرح سر در که جزو یکی از طراحیهای فاخر منطقه میباشد، برگرفته از سمبلهای فرهنگی، باستانی و مذهبی شهرستان بناب می باشد که با پیشرفت فیزیکی سی درصد در حال اجرا می باشد. در کنار آن فضای مناسبی نیز برای انتظامات و نگهبانی ورودی دانشگاه در نظر گرفته شده است.
معاون اداری و مالی دانشگاه در ادامه به ساخت و تجهیز آزمایشگاههای دانشگاه پرداخت و گفت: برای جبران کمبود فضای فیزیکی دانشگاه در سالهای اخیر و برآورده ساختن نیازهای مقطعی طی دو سال آینده، فضای کارگاهی مجموعا به متراژ 400 مترمربع تحت عنوان کارگاه اتومکانیک و نساجی با پیشرفت فیزیکی نود درصد رو به اتمام است که تا اتمام پروژه های در حال ساخت سایت جدید، در برگزاری و تشکیل کارگاه ها و آزمایشگاه های آموزشی مورد استفاده قرار خواهند گرفت. همچنین پروژه ای به متراژ 100 مترمربع تحت عنوان نگهبانی خوابگاه خواهران با پیشرفت فیزیکی 70 درصد در حال انجام است که برای کنترل مکانیزه ورود و خروج دانشجویان مقیم در خوابگاه و آسایش همکاران امور دانشجویان کمک شایانی خواهد کرد.
وی در پایان ضمن اشاره به پروژه های در دست طراحی مسجد و سالن ورزشی؛ از ریاست دانشگاه، هیات رئیسه و دیگر مدیران اجرائی، علی الخصوص مدیر دفتر طرحهای عمرانی و کارشناسان آن حوزه تشکر و سپاسگزاری کرده و ابراز امیدواری کرد با روحیه نشاط و همدلی که از تمامی همکاران سراغ داریم، شاهد جهشی سریع در توسعه فضای فیزیکی دانشگاه باشیم و جوابگوی مطالبات دانشجویان، همکاران و همشهریان عزیز خواهیم بود.