Logo
تاریخ : سه شنبه 17 آذر 1394
کد 660

جشن روز "دانشجو" با حضور پر شور دانشجویان دانشگاه بناب برگزار شد+گزارش تصویری

.

جشن روز "دانشجو" با حضور پر شور دانشجویان دانشگاه بناب در سالن کنفرانس علامه طباطبایی برگزار شد .

با فرارسیدن 16 آذر روز دانشجو ویژه مراسمی به این مناسبت در سالن کنفرانس علامه طباطبایی با حضور  رئیس دانشگاه، مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه، معاونین و مسئولین دانشگاه و حضور پرشور دانشجویان دانشگاه برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب، دکتر مجتبی عباسیان، ریاست دانشگاه بناب، در ابتدا ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانشجوی سال 1332، شهدای هشت سال دفاع مقدس، شهدای دانشجو، شهدای انقلاب، شهدای علم و فناوری و امام شهدا، بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی ایران و همچنین سلام و درود بر سکاندار کشتی عظیم انقلاب، حضرت امام خامنه ای «مدظله العالی»، روز دانشجو را بر دانشجویان دانشگاه بناب تبریک گفت.

وی در ادامه ایام سوگواری اربعین آقا اباعبدالله الحسین(ع) و یاران باوفایش و ایام سوگواری پیامبر رحمت و مهربانی و هشتمین اختر تابناک ولایت و امامت، امام رضا(ع) تسلیت گفت و در ادامه حماسه عظیم راهپیمایی بیست و شش میلیونی اربعین حسینی، که ملت آزاده سرتاسر دنیا خودشان را به سرزمین عشق رسانده بودند، تبریک گفت.

ریاست دانشگاه بناب در ادامه از بانیان این جشن مخصوصاً معاونت محترم دانشجویی، مسئول محترم دفتر نهاد رهبری در دانشگاه، معاون محترم اداری و مالی، معاونت محترم آموزشی، مدیریت محترم دانشجویی، مدیریت محترم روابط عمومی، مدیریت محترم فرهنگی، مدیریت محترم حراست و دانشجویان عزیز که خیلی برای روز دانشجو زحمت کشیدند تشکر کرد.

دکتر عباسیان با اشاره به اینکه شهادت سه یار دبستانی، مقدمه ای برای بیدارگری و حق طلبی ملت ایران در انقلاب شد افزود: شهیدان رضوی، قندچی و بزرگ نیا، نامشان را در تاریخ ماندگار کردند تا هر 16 آذر را با افتخار به نامشان، فهمشان و پافشاری آنها بر اعتقادشان پاس داریم و از این ثبات عقیده و مقاومت در ایمانشان درس آزادگی، حق طلبی و مبارزه با ظلم و کفر و استکبار را بیاموزیم.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره روایتی از شهید چمران گفت: انتفاقات روز دانشجو را که مطالعه می کردم به روایتی ارزشمند از شهید چمران، دانشجوی سال 1332 دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه تهران برخورد کردم که به موارد ارزشمندی چون: کودتای نفت خواران علیه استقلال ایران؛ روزهای اختناق و سرکوب و ورود نیکسون تا نتیجه کودتا را ارزیابی کند؛ شهادت این سه یار دبستانی مقدمه ای برای بیدار گری حق طلبی ملت ایران و انقلاب عظیم اسلامی بود.

دکتر عباسیان با تأکید بر اینکه دانشجویان به عنوان قشر آگاه و پیشگام جامعه نقش مهمی در پیش رو به ویژه پس از انقلاب سال 57 داشته‌اند، خاطرنشان کرد: دانشجو همیشه تاثیرگذار بوده، از سال 1332 تا انقلاب اسلامی، در هشت سال دفاع مقدس نیز رشادت های دانشجو چشم گیر بود، در دوران سازندگی و هم اکنون دوران تحصیل و فراگیری دانش و فراگیری دانش و کسب موفقیتهای علمی جهانی است.

ریاست دانشگاه بناب در ادامه به بیان خاطره ای که توسط مجری درخواست شده بود پرداخت و گفت: بهترین خاطره زندگی من همین دیدار اخیر روسای دانشگاهای کشور با مقام معظم رهبری بود؛ ایشان در این دیدار به بیان نقطه نظراتی پرداختند که باید سرلوحه ما دانشگاهیان در انجام امورات باشد؛که دوست دارم به بیانات آن بزرگوار بپردازم.

مقام عظمای ولایت فرمودند: علم مهم‌ترین ابزار پیشرفت و اقتدار ملّی است؛ این را باید مسلّم گرفت، علم برای یک ملّت مهم‌ترین ابزار آبرو و پیشرفت و اقتدار است. دانشگاه هم مهم‌ترین تربیت‌کننده‌ی مدیران آینده‌ی کشور است. دانشگاهها مدیران آینده‌ی کشور را تربیت می کنند.

دکتر عباسیان در ادامه با اشاره به جمله ای زیبا از جرج سارتن در مورد تاثیر دانشمندان ایرانی در تمدن جهان گفت:"دانشمندان ایرانی، بیشترین سهم و نقش را در این تمدن داشته اند و آنگاه که آثار فرزانگان ایرانی را از این مجموعه برداریم، زیباترین بخش آن را کنار گذاشته ایم."

ریاست دانشگاه بناب اشاره ای به تاریخچه دانشگاه بناب کرد و ادامه داد: دانشگاه بناب امسال بیستمین سال تاسیس خود را جشن می گیرد؛ دانشگاه بناب در این بیست سال فراز و نشیب های زیادی را طی کرده است و اکنون با تلاش و زحمات اساتید، مدیران  و دا نشجویان دانشگاه بناب به جوانی برومند تبدیل شده است و ما موظف هستیم ادامه دهنده راه این عزیزان باشیم.

دکتر عباسیان در پایان پیشرفت کمی و کیفی رشته های تحصیلی دانشگاه بناب را یادآور شد و گفت: ما بایستی بسترهای رشد علمی را در دانشگاه بناب محیا کنیم، که خوشبختانه در این مسیر گام برداشته ایم و رتبه های برتر اعضای تیم دانشگاه بناب در بیستمین المپیاد علمی کشور، نتایج درخشان دانشجویان دانشگاه بناب در کنکور سراسری، فراهم آوردن امکانات، تجهیزات رفاهی، ورزشی و ... بخشی از عملکرد ما می باشد.

در ادامه حجت الاسلام والمسلمین نقیان مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه، ضمن تبریک روز دانشجو به همه دانشجویان، به تبیین مفهوم استکبارستیزی پرداخت.

وی در ادامه از روز 16 آذر به عنوان روز مقاومت و ایستادگی دانشجویان این سرزمین در برابر استعمار غرب و استبداد و خودکامگی که در دفتر تاریخ این سرزمین به یادگار ثبت گردیده است نام برد.

 حجت الاسلام والمسلمین نقیان، در ادامه ضمن بررسی وقایع تاریخی روز شانزده آذر سال 1332 ، به متنی از شهید مصطفی چمران استناد کرد و گفت: "از آن روز یعنی 16 آذر 1332 نه سال می گذرد، ولی وقایع آن روز چنان در نظرم مجسم است که گویی همه را به چشم می بینم. صدای رگبار مسلسل در گوشم طنین می اندازد. سکوت موحش بعد از رگبار، بدنم را می لرزاند. آه بلند و ناله جان گذار مجروحین را در میان این سکوت دردناک می شنوم. دانشکده فنی خون آلود را در آن روز و روزهای بعد به رأی العین می بینم.آن روز، ساکت ترین روزها بود و چون شواهد و آثار احتمال وقوع حادثه ای را نشان می داد، دانشجویان بی اندازه آرام و هوشیار بودند. پس چرا و چگونه دانشگاه گلوله باران شد؟ و چه طور سه نفر از بهترین دوستان ما، بزرگ نیا، قندچی و رضوی به شهادت رسیدند؟ روز بعد نیکسون به ایران آمد و در همان دانشگاه، در همان دانشگاهی که هنوز به خون دانشجویان بی گناه رنگین بود، دکترای افتخاری حقوق دریافت داشت و از سکون و سکوت گورستان خاموشان ابراز مسرت کرد و به دولت کودتا، وعده هرگونه مساعدت و کمک نمود و به رئیس جمهور آمریکا پیغام برد که آسوده بخوابد".

اهدای جوایز و لوح تقدیر به دانشجویان برتر رشته های تحصیلی مختلف دانشکده ها، تحصیلا ت تکمیلی، برترینهای حوزه فرهنگی، پرسش و پاسخ،  پخش نماهنگ تصویری و اجرای ورزش باستانی از جمله برنامه های این مراسم بود.
گزارش تصویری: 





  • نوشته شده
  • در سه شنبه 17 آذر 1394
  • ساعت 11
  • توسط مدير سايت روابط عمومی دانشگاه
  • تعداد بازدید 1368
نظرات شما
captcha refresh