Logo
تاریخ : پنجشنبه 28 آبان 1394
کد 658

دکتر مجتبی عباسیان: تلاش در تولید علم و فناوری و تجاری‌سازی محصولات در شهرستان بناب

رئیس دانشگاه بناب گفت: تلاش می کنیم با تشکیل کارگروه علم و فناوری، بتوانیم جهت سیاستگذاری آموزش عالی و در مرحله بعد تولید علم و فناوری و تجاری‌سازی محصولات در شهرستان بناب نقش داشته باشیم.

رئیس دانشگاه بناب گفت: تلاش می کنیم با تشکیل کارگروه علم و فناوری، بتوانیم جهت سیاستگذاری آموزش عالی و در مرحله بعد تولید علم و فناوری و تجاری‌سازی محصولات در شهرستان بناب نقش داشته باشیم.
به گزارشروابط عمومی دانشگاه بناب، جلسه کارگروه فناوری شهرستان بناب در سالن کنفرانس حوزه ریاست دانشگاه بناب برگزار شد.

این جلسه با حضور ریاست محترم بنیاد ملّی نخبگان استان آذربایجان شرقی، نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی، فرماندار بناب، ریاست دانشگاه بناب، ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب، ریاست دانشگاه پیام نور مرکز بناب و اعضای هیات رئیسه دانشگاهها برگزار شد.

در ابتدا دکتر مجتبی عباسیان، ریاست دانشگاه بناب ضمن عرض خیرمقدم، از برگزاری اولین جلسه فناری شهرستان بناب ابراز خرسندی کرد و گفت: شهرستان بناب در منطقه استراتژیک صنعتی می باشد و همچنین مراکز علمی این شهرستان نیز در رشته های فنی و مهندسی، مراکز پویایی می باشند

دکتر عباسیان در ادامه اذعان کرد: شهرستان بناب یکی از شهرهای پیشرو در عرصه علم و فناوری می باشد.

 وی در پایان ابراز امیدواری کرد: امید است با تشکیل این کارگروه بتوانیم جهت سیاستگذاری آموزش عالی و در مرحله بعد تولید علم و فناوری و تجاری‌سازی محصولات در شهرستان بناب نقش داشته باشیم  .

مهندس فرج الهی، فرماندار محترم شهرستان بناب در ادامه این جلسه در خصوص جایگاه شهرستان بناب در حوزه فناوری گفت: بناب در حوزه فناوری رتبه اول در میان شهرستان های استان را دارد.

وی در ادامه از عدم استقبال فعالان عرصه فناوری شهرستان بناب جهت شرکت در نمایشگاه ربع رشیدی خبر داد و گفت: عدم حمایت از نخبگان علمی و فناوری در شهرستان در طول یکسال اخیر، بطوریکه حتی از یک مخترع هم نتوانسته ایم حمایت کنیم که امیدواریم از اعتبارات متمرکز در استان برای نخبه پروری در شهرستان کمک بگیریم تا بتوانیم از فعالان پژوهشی حمایت کنیم.

فرماندار بناب در ادامه افزود: اگر بخواهیم نخبه ها در کشور عزیزمان بمانند و از فرار مغزها جلوگیری کنیم باید حمایتهای لازم را داشته باشیم.

مهندس فرج الهی خواستار ایجاد مرکز رشد دانشگاههای دولتی و آزاد بناب برای ارائه خدمات و تولید به شهرستان های منطقه شد.

در ادامه دکتر امامی، رئیس بنیاد ملی نخبگان استان گفت: بنیاد ملی نخبگان بر اساس نظر مقام معظم رهبری (مدظله العالی) شکل گرفته است و سند راهبردی کشور در امور نخبگان که یک بحث ستادی است، از ظرفیتها برای شناسایی، توانمند سازی و حرکت در مسیر نخبگی استفاده می کند.

وی در ادامه به تعریف نخبه پرداخت و گفت: بنیاد ملی نخبگان استان هیچ عضوی ندارد و جوایز تحصیلی در حوزه فرهنگی، آموزشی و پژوهشی در سامانه ثریا از جوایز تحصیلی طول تحصیلی کمک می کند.

رئیس بنیاد ملی نخبگان استان در پایان با اشاره به صندوق حمایت از پژوهشگران جوان بنام بنیاد علم خبرداد و گفت: از طرح شهاب و آموزش معلمین بصورت اینترنتی که در بحث پژوهش سراها باید ارائه برنامه نماید و ادامه داد: نشست های هم اندیشی با مستعدین و همچنین حمایت از اساتید جوان جزو طرح های بنیاد ملی نخبگان می باشد و همچنین بودجه ویژه ای برای دانشگاههای نخبه پرور در نظر گرفته شده است.

در پایان مراسم، نماینده شهرستان بناب در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه بحث پژوهش جزو کارهای سخت می باشد، گفت: امید است با عنایت به آیات قرآن در اداره کارهای سخت، راحتی و آرامش حاصل شود.

وی در ادامه بحث مدیریتی در توسعه فناوری را در کشور مشکل اصلی کشور دانست و گفت: باید جلوی فرار نخبگان، با اجرای اصول مدیریتی صحیح گرفته شود تا بجای مانع تراشی حمایت شوند.

حجت الاسلام بنابی در ادامه گفت: برنامه های پژوهشی و فناوری شهرستان بصورت شفاف گفته شود تا مورد حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قرار گیرد.

نماینده شهرستان بناب در مجلس شورای اسلامی در پایان با اشاره به علم نافع گفت: دانشگاهها باید با مراجعه به واحد های تولیدی، جویای مشکلات شوند و قانون های حمایت از شرکتهای دانش بنیان به اندازه کافی وجود دارد که می تواند نیازهای کشور را حل کند.

گفتنی است در پایان اعضای محترم هیات رئیسه دانشگاهها به بیان نقطه نظرات خود در خصوص پژوهش و فناوری پرداختند.




  • نوشته شده
  • در پنجشنبه 28 آبان 1394
  • ساعت 01
  • توسط مدير سايت روابط عمومی دانشگاه
  • تعداد بازدید 1025
نظرات شما
captcha refresh