Logo
تاریخ : پنجشنبه 8 مرداد 1394
کد 608

دکتر علی حاجی بدلی معاون آموزش و پژوهشی دانشگاه بناب: سیاست راهبردی این معاونت ارتقای سطح کیفی فعالیتها و نگاه نو و به روز به کلیه فعالیتهای حوزه آموزش و پژوهش است.

..

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب، دکتر حاجی بدلی در خصوص سیاستهای راهبردی معاونت آموزش و پژوهشی گفت:‌ سیاست راهبردی این معاونت  ارتقای سطح کیفی فعالیتها و نگاه نو و به روز به کلیه فعالیتهای حوزه آموزش و پژوهش است. تلاش در جهت جذب اعضای هیات علمی کارآمد و تامین سخت افزار و نرم افزار مورد نیاز و اختصاص فضاهای لازم جهت فعالیت موثر اعضای محترم هیات علمی از سیاستهای راهبردی دانشگاه و معاونت آموزشی می باشد.

وی در ادامه در خصوص برنامه های انجام یافته در این معاونت گفت:‌ با فعالیتهای ارزنده مدیر محترم آموزش و تحصیلات تکمیلی و همکاران این حوزه، معاونت آموزشی  با برنامه ریزی موثر  ضمن ارتقای شاخص های کمی و کیفی آموزش دانشگاه، سبب شد  دانشجویان دانشگاه در المپیاد های علمی و مسابقات  مختلف شرکت فعال داشته  که 3 نفر از دانشجویان این دانشگاه توانسته ­اند، پا به پای دانشگاه­های دیگر در قطب 4 المپیاد علمی به مرحله نهایی ورود پیدا کنند. همچنین افزایش آمار دانشجویان قبولی در مقطع کارشناسی ارشد نیز بخشی از فعالیتهای این حوزه می باشد که جا دار از تلاشهای کلیه مدیران محترم گروههای آموزشی و مسوول محترم المپیادهای علمی و بین المللی نهایت تقدیر و تشکر را داشته باشیم.

 وی در حوزه فناوری اطلاعات گفت: فعالیتهای درخوری در این مدت انجام شده که از آن جمله می توان به افزایش پهنای باند اینترنت دانشگاه، به روز رسانی ناوگان سخت افزاری و نرم افزاری تمامی حوزه ها، تامین نرم افزار مورد نیاز حوزه ها در دانشگاه و ... که این فعالیتها به همت تلاشهای مدیر محترم IT ، همکاران آن حوزه شکل گرفت و حرکت شتابانی دارد.

وی در خصوص برنامه های پژوهشی دانشگاه گفت: در حوزه پژوهش نگاه راهبردی ما ورود به مقوله ارتباط با صنعت و افزایش دستاوردهای پژوهشی می باشد. به طوریکه در یک سال گذشته کمیسیون ارتباط با صنعت دانشگاه و کارگروه اصلی و پایلوت ارتباط با صنعت تشکیل گردید. در این راستا مدیریت پژوهش و همکاران این مدیریت فعالیتهای ارزنده ای انجام دادند، گام نخست جهت ورود به صنعت، برند سازی و افزایش پتانسیل دانشگاه از طریق غنی سازی آزمایشگاه ها و به روز رسانی آنها تشخیص داده شد. با اعزام اساتید به مراکز صنعتی جهت معرفی خود و معرفی پتانسیل­های موجود در دانشگاه، توانستیم  تا این لحظه 3 قرارداد خرد و کلان با وزارت نیرو و اداره کل محیط زیست منعقد کنیم.

دکتر حاجی بدلی در ادامه از صرف بیش از 10 میلیارد ریال جهت تجهیز آزمایشگاهها و کارگاههای دانشگاه در سال جاری خبرداد و گفت: در راستای منویات مقام معظم رهبری و سیاست های دولت خدمتگزار و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به گسترش دانشگاه های نسل سوم، مدیریت پژوهش و فناوری دانشگاه با حسن نظر ریاست محترم دانشگاه و معاونت اداری و مالی، در سال جاری بیش از 10 میلیارد ریال برای تجهیز آزمایشگاه ها و کارگاه های دانشگاه هزینه شده است که بطور تقریبی این مبلغ به طور مساوی در بین رشته های کم برخوردار دانشگاه (مهندسی برق، مهندسی اپتیک لیزر، مهندسی پلیمر، مهندسی مکانیک، مهندسی نساجی، مهندسی مواد و مهندسی شیمی) هزینه گردیده است.

معاون آموزش و پژوهشی خاطر نشان کرد که دانشگاه  در نظر دارد در سال تحصیلی آینده نیز همین روند را با شتابی بیشتر ادامه دهد.

وی در پایان از  معاونت محترم اداری و مالی و به خصوص ریاست محترم دانشگاه و تمامی اعضای هیات رییسه و کلیه همکاران دانشگاهی که  در انجام این امور همکاری شایان توجه و در خور تقدیر داشته اند تشکر کرد و در ادامه ابراز امیدواری کرد که در آینده  شاهد افزایش کیفی امور آموزشی و پژوهشی دانشگاه بوده و تاثیر گذاری بیش از پیش دانشگاه بناب در منطقه و کشور باشیم.

  • نوشته شده
  • در پنجشنبه 8 مرداد 1394
  • ساعت 13
  • توسط مدير سايت روابط عمومی دانشگاه
  • تعداد بازدید 1664
نظرات شما
captcha refresh