تاریخ : پنجشنبه 18 تير 1394

پیام ریاست محترم دانشگاه بناب به مناسبت درگذشت پدر علم پلیمر ایران

انا لله و انا اليه راجعون

استاد مسلم علم و اخلاق و ادب، حضرت استاد دکتر علی اکبر انتظامی، پدر علم پلیمر ایران و بنیان گذار سنتز پلیمر های نوین در کشور، پس از سال‌های متمادی آموزش و تربیت دانشجويان رشته پلیمر کشور، در روز شهادت مولای متقیان حضرت علی (ع) جاودانه شد .

خاموش شدن شمع فروزانی از مفاخر و مشاهیر علم شیمی و پلیمر در کشور و نمونه بارز وارستگی، تلاش و عشق به تربیت علم آموزان برجسته در ایران سربلند و سرافرازمان، بسی مایه اندوه،تاثر و تالم گردید . بی تردید التیام فقدان جانسوز این دانشمند وارسته جز با رضایت بر مشیّت الهی میسّر نخواهد بود.

دلبستگی و تعلق خاطر حضرت استاد به پرورش علمی و اخلاقی جوانان این مرز و بوم و تلاش برای شکوفایی و بالندگی استعدادهای بالقوه فرزندان برومند وطن، در کنار هوش سرشار، سخت کوشی، درستکاری و عزّت نفس، او را نه تنها به مثابه یک استاد فرهیخته، بلکه به عنوان اسطوره ای بی بدیل در عرصه علم شیمی و پلیمر جاودانه ساخت.

اینجانب ضایعه دردناک فقدان حضرت استاد را به خانواده گرانقدر ایشان، جامعه علمی کشور، به ویژه دانشگاهیان دانشگاه های بناب و تبریز و مخصوصا اساتید و دانشجویان دانشکده شیمی دانشگاه تبریز، و تمام دوستدارانش تسليت عرض نموده و علو درجات و غفران واسعه الهي را از درگاه پروردگار متعال براي ايشان و صبر و شکیبائی را برای بازماندگان ایشان از درگاه خداوند منّان مسالت نموده و امیدوارم دانشجویان و رهپویانش پرچم افتخارات وی را بر افراشته نگاه دارند.

دکتر مجتبی عباسیان

رئیس دانشگاه بناب