تاریخ : شنبه 2 خرداد 1394

رئیس دانشگاه بناب در پیامی روز جانبار و پاسدار را به تمامی ایثارگران ایران اسلامی تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب، دکتر مجتبی عباسیان، رئیس دانشگاه بناب در پیامی روز جانباز و پاسدار را تبریک گفت.

متن کامل پیام دکتر مجتبی عباسیان به شرح زیر است :

بسم الله الرحمن الرحیم
مِنَ المُؤمِنینَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَیهِ فَمِنهُم مَن قَضى نَحبَهُ وَمِنهُم مَن یَنتَظِرُ وَما بَدَّلوا تَبدیلًا

سوم شعبان المعظم سالروز میلاد مسعود سرور آزادگان جهان امام حسین(ع) و نیز چهارم شعبان ولادت باسعادت بزرگ جانباز تاریخ حضرت ابوالفضل العباس (ع) می باشد که حضرت امام خمینی (ره) بنیانگذار کبیر انقلاب به میمنت  و پاسداشت این ایام معظم از آنها به عنوان "روز پاسدار" و "روز جانباز" یاد نموده است.

اینجانب ضمن عرض تبریک اعیاد خجسته شعبانیه و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان انقلاب و هشت سال دفاع مقدس، ایام سوم و چهارم شعبان روز مبارک پاسدار و جانباز را به سرافرازان پاسدار و فداکاران جانباز تبریک و تهنیت عرض می نمایم؛ ما آسایش و آرامش امروز خود را مدیون جانفشانی این بزرگمردان می دانیم که هشت سال دفاع مقدس، با اخلاص و ایمان به خداوند متعال، غیورانه از کیان جمهوری اسلامی ایران دفاع کردند و آزادگی را برای ملت ایران به ارمغان آوردند و مفهوم آزادی و آزادگی را در فرهنگ لغت ایران اسلامی معنا بخشیدند.

امیدوارم در ظل توجهات حضرت ولی عصر(عج) و در استمرار راه امام راحل عظیم الشأن تحت زعامت رهبر کبیر انقلاب، عزت و کرامت پاسداری و جانبازی و خدمات شایسته و ارزشمند آنان به انقلاب اسلامی همچنان مستدام باشد .

دکتر مجتبی عباسیان

رئیس دانشگاه بناب