تاریخ : شنبه 2 خرداد 1394

دکتر عباسیان:‌ دانشجویان ولی نعمت ما هستند/ بزودی به همت خیرین دانشگاه ساز شهر،‌فاز دوم خوابگاهی دانشگاه در سایت جدید 40 هکتاری کلنگ زنی خواهد شد+نماهنگ

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب: دیدار ریاست دانشگاه بناب با همراهی هیات رئیسه و مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه از خوابگاههای دانشجویی انجام داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب: دیدار ریاست دانشگاه بناب با همراهی هیات رئیسه و مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه از خوابگاههای دانشجویی انجام یافت.

این دیدارها به مناسبت هفته خوابگاهها و از تاریخ 29 اردیبهشت ماه به مدت 3 شب برگزار شد و ریاست دانشگاه از خوابگاههای دانشجویی دختران و پسران بازدید به عمل آورد و از نزدیک به مشکلات خوابگاهی و معیشتی دانشجویان رسیدگی کرد.

دکتر عباسیان در این بازدید ها گفت: دانشجویان ولی نعمت ما هستند و ما افتخار می کنیم که در بناب میزبان این گلهای سرسبد میهن عزیزمان هستیم.

ریاست دانشگاه بناب در خصوص کلنگ زنی فاز دوم خوابگاههای دانشجویی گفت: به زودی با همکاری و همت خیرین دانشگاه ساز بنابی فاز دوم خوابگاهی پسران در سایت جدید 40 هکتاری کلنگ زنی خواهد شد.

گفتنی است این دیدار ها به همت معاونت دانشجویی،فرهنگی و اجتماعی  و به مناسبت هفته خوابگاهها برگزار شد.

• در شنبه 2 خرداد 1394
  • توسط مدير سايت روابط عمومی دانشگاه