تاریخ : يکشنبه 20 ارديبهشت 1394

اردوي زیارتی ، فرهنگي دانشجویان معتکف سال 94 و فعالین فرهنگی به امامزاده سید ابراهیم

به گزارش روابط عمومی دفتر نهاد رهبری دانشگاه بناب اردوی زیارتی، فرهنگی دانشجویان جهت ارتقاء سطح فرهنگی ومعنوی 80 نفر از برادران و خواهران شرکت کننده در اعتکاف در اردیبهشت 94 وهمچنین فعالین فرهنگی با همکاری هیئت دانشجویی مکتب الزهرا(س) دانشگاه بناب در روز جمعه مورخه94/02/18در محل امامزاده سید ابراهیم(ع) برگزارگردید. این اردوی زیارتی، فرهنگی تفریحی که به همت دفتر نهاد رهبری دانشگاه بناب ترتیب داده شده بود، تعداد 40 نفراز دانشجویان برادر شرکت داشتند . نماز جماعت ظهر وعصر در امامزاده سید ابراهیم به امامت مسئول نهاد رهبری دانشگاه بناب حجت الاسلام والمسلمین نقیان اقامه ودر ادامه حجت الاسلام والمسلمین روحبخش ضمن خوش آمد گویی به دانشجویان، مطالبی در موردجایگاه امامزادگان و کرامات امامزاده سید ابراهیم بیان نمودند. از برنامه های متنوع این اردو تشکیل حلقه های معرفتی با موضوعات آسیب شناسی ازدواج با حضور حجت الاسلام والمسلمین روحبخش،حلقه معرفتی عقیدتی و سیاسی با حضور حجت الاسلام والمسلمین نقیان و حجت الاسلام والمسلمین فصیحی بود.

ازدیگر برنامه های تفریحی دانشجویان مسابقه والیبال وطناب کشی بین گروه های دانشجویی دانشگاه بود که در آخر با اهداء جوایزی این مسابقات خاتمه پذیرفت.

شایان ذکر می باشد که دانشجویان خواهر نیز به تعداد 40 نفر روز جمعه 94/02/18 کوه های زیبای قره قشون شهرستان بناب که یکی از منطقه های گردشگری این شهرستان می باشد  حضور یافته و برنامه های فرهنگی تفریحی از جمله حلقه های معرفتی با موضع عقیدتی با حضورحجت الااسلام والمسلمین داداش پور برگزار گردید در ادامه مسابقات فرهنگی متنوعی انجام گرفت که با اهداء جوایزی به دانشجویان همراه بود.

گزارش تصویری از حضور دانشجویان برادر در امامزاده سید ابراهیم

دانشجویان خواهر در کوههای قره قشون بناب