تاریخ : يکشنبه 20 ارديبهشت 1394

وزیر علوم در گذشت دکتر صادق آئینه وند را تسلیت گفت

در پی درگذشت دکتر صادق آئینه‌وند، استاد تاریخ  وچهره ماندگار فرهنگی و رئیس پژوهشگاه علوم انسانی ، دکتر محمد فرهادی ، وزیر علوم ، تحقیقات و فناوری فقدان این استاد بزرگوار را به خانواده معظم ایشان ،جامعه دانشگاهی کشور و به ویژه استادان دانشگاه تربیت مدرس تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم .متن پیام دکتر فرهادی به شرح ذیل است :

انا لله و انا اليه راجعون
  درگذشت دکتر صادق آیینه وند استاد تاریخ اسلام دانشگاه تربیت مدرس و رئیس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، جامعه علمی و دانشگاهی و خانواده بزرگ آموزش عالی را در اندوهی عمیق فرو برد .
اینجانب درگذشت این استاد فرهیخته تاریخ اسلام و شخصیت کم نظیر که از چهره های ماندگار، نام آور و برجسته علمی،  پژوهشی و فرهنگی کشور بودند و در طول حیات با برکت خود با تالیف و ترجمه دهها کتاب فارسی و عربی و نگارش مقالات متعدد علمی، نقشی اساسی را در ارتقای جایگاه علوم انسانی ایفا کردند، به قاطبه جامعه علمی و دانشگاهی، همکاران و دانشجویان ایشان و به ویژه خانواده و فرزندان آن مرحوم مغفور تسلیت می گویم.
امید است راه ایشان که آیینه تمام نمای فروتنی، خضوع ، بردباری و اندیشه ورزی بودند توسط دانشجویانش ادامه یابد و آسمان پر فروغ علوم انسانی همچنان درخشان باقی بماند.
خداوند متعال روح بلندش را با اولیا ء الله محشور بگرداند. انشاا...

دكتر محمد فرهادي
  • در يکشنبه 20 ارديبهشت 1394