تاریخ : سه شنبه 15 ارديبهشت 1394

همایش احیاء دریاچه ارومیه در دانشگاه بناب برگزار شد...

با حضور دکتر کلانتری( دبیر ستاد احیای دریاچه ارومیه)، دکتر فرهنگی ( عضو هیات رئیسه مجلس) و حاج شیخ رضا باقری بنابی ( نماینده مجلس شورای اسلامی) ؛

روز دوشنبه 14 اردیبهشت با حضور دبیر ستاد احیای دریاچه ارومیه، دکتر فرهنگی عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی و حاج شیخ رضا باقری بنابی نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی،‌ همایش بزرگ احیای دریاچه ارومیه در دانشگاه بناب برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب، در این همایش پیشنهادات دانشگاه و اساتید بناب برای احیای دریاچه ارومیه مورد بررسی قرار گرفت و دانشگاه بناب آمادگی خود را بعنوان تنها دانشگاه سراسری متصل به دریاچه ارومیه جهت کمک به احیای دریاچه ارومیه اعلام کرد.

این همایش در سه قالب محتوایی، نشست هم اندیشی اساتید دانشگاه ها و مسئولان، کرسی آزاد اندیشی و پرسش پاسخ و کارگروه آب و کشاورزی به کار خود خاتمه داد.

گفتنی است در این همایش، دکتر کلانتری دبیر ستاد احیای دریاچه ارومیه، مدیر کل صدا و سیمای استان آذربایجان شرقی، دکتر تجریشی عضو کارگروه ستاد احیاء،‌مدیرکل جهاد کشاورزی استان و سایر مسئولان استانی و شهرستانی نیز حضور داشتند.

مشروح سخنرانی های این همایش متعاقبا منتشر می شود.

• در سه شنبه 15 ارديبهشت 1394
  • توسط مدير سايت روابط عمومی دانشگاه