تاریخ : سه شنبه 1 ارديبهشت 1394

مدیرکل دفتر سیاستگزاری و برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم : اقتصاد مقاومتی بحث روز دانشگاههای کشور است

مدیرکل دفتر سیاستگزاری و برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم گفت : از آنجا که اقتصاد مقاومتی یک فرآیند مستمر است بحث های دانشگاهی آن را به روز و تازه نگه می دارد.به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب، دکتر فریدون رحیم‌زاده ، با بیان اینکه مفهوم مهم اقتصاد مقاومتی  توسط مقام معظم رهبری مطرح شد، گفت: این ایده مبتنی بر کارهای کارشناسی شده و نیاز واقعی کشور بوده و هست.  وی افزود: براساس تحلیلی که از شرایط کشور داشتیم، مقرر شد آموزش عالی باید نقشی در حوزه اقتصاد مقاومتی داشته باشد و به همین دلیل سلسله نشست‌هایی با مشارکت صاحبنظران دانشگاهی تشکیل شد و این نشست ها به دلیل پشتوانه علمی مفهوم اقتصاد مقاومتی و وظیفه آموزش عالی در قبال جامعه همچنان ادامه پیدا کرده است. مدیرکل دفتر سیاستگزاری و برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم اظهار داشت:  در سال جدید علاوه بر طرح های جدید مطالعاتی در حوزه اقتصاد مقاومتی و انتشار گزارش نشست های علمی سال گذشته ، بررسی ها و نشست های علمی را با کمک نهادهای دیگر پی خواهیم گرفت . دکتر رحیم‌زاده با تاکید بر اینکه اقتصاد مقاومتی یک پروژه نیست بلکه یک فرآیند است، افزود: اقتصاد مقاومتی مانند یک هدف نیست که بخواهیم به آن برسیم بلکه در هر مرحله، اعم از برنامه‌ریزی، تخصیص منابع و بازبینی ساختارها باید اقتصاد مقاومتی را در نظر داشته باشیم. مدیرکل دفتر سیاستگزاری و برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم  با بیان اینکه دانشگاه‌ها مسئولیت روشنگری، ارائه مشاوره‌های علمی و. مسائلی از این قبیل را به عهده دارند، اظهار کرد: از همین طریق می‌توان به فرآیند اقتصاد مقاومتی کمک کرد. درادامه این نشست دکتر حمید رواقی رئیس مؤسسه عالی پژوهش تأمین اجتماعی ضمن تاکید بر تعامل دانشگاههای کشور و این موسسه گفت : این موسسه از پایان نامه های تحصیلی دانشجویان و طرح های پژوهشی دانشگاهها در حوزه تامین اجتماعی حمایت مادی و معنوی می کند. وی افزود : در اختیار گذاشتن کرسی پژوهشی ، فرصت های مطالعاتی کوتاه و میان مدت ، اعطای گرنت پژوهشی و برگزاری همایش های علمی مشترک بخشی از زمینه های همکاری مؤسسه عالی پژوهش تأمین اجتماعی و دانشگاههای کشور است.
  • در سه شنبه 1 ارديبهشت 1394
  • توسط مدير سايت روابط عمومی دانشگاه