تاریخ : يکشنبه 16 فروردين 1394

ديدار نوروزی خانواده بزرگ دانشگاه بناب در يک جمع صميمی برگزار شد...

در پانزدهمین روز از سال همدلی دولت و ملت و اولین روز پس از تعطیلات نوروزی سال 94؛ دیدار نوروزی ریاست دانشگاه، مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه و اعضای هیات رئیسه با اعضاي هيأت علمي، مديران و كاركنان برگزار شد.

در پانزدهمین روز از سال همدلی دولت و ملت و اولین روز پس از تعطیلات نوروزی سال 94؛ دیدار نوروزی ریاست دانشگاه، مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه و اعضای هیات رئیسه با اعضاي هيأت علمي، مديران و كاركنان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب: در ابتدای این دیدار دکتر مجتبی عباسیان ضمن عرض تبریک و تهنیت به مناسبت فرارسیدن سال نو به اساتید و کارکنان دانشگاه و همچنین سلام و درود به پیشگاه مقام عظمای ولایت، حضرت امام خامنه ای (حفظه الله تعالی) سکاندار کشتی عظیم انقلاب که هوشمندانه این کشتی را در اقیانوس‌های پرتلاطم هدایت می‌کند، سال دولت و ملت، همدلی و همزبانی را تبریک گفتند.

دکتر عباسیان در ادامه گفت: همچنین با توجه به شعار امسال که توسط مقام عظمای ولایت به سال دولت و ملت، همدلی و همزبانی نام گذاری شده و مقام معظم رهبری در بیانات خود برای ملت ایران آرزوی پیشرفت اقتصادی، عزت و اقتدار منطقه‌ای و بین‌المللی، جهش‌های علمی و عدالت قضایی و اقتصادی را خواهان شده اند؛ ما دانشگاهیان نیز می توانیم با همدلی و همکاری در عرصه های علمی و همچنین ایمان و معنویت که مدنظر مقام عظمای ولایت می باشد  نسبت به محقق شدن این شعار گام برداریم .

دکتر عباسیان  در ادامه گفت: امسال رویدادهای بزرگ و مهمی در پیش‌رو داریم که یکی از این رویدادهای مهم، انتخابات مجلس شورای اسلامی می‌باشد که مطمعناً ما نیز همراه با ملت همیشه در صحنه میهن عزیزمان در این رویداد بزرگ شرکت خواهیم کرد همچنین اعلام       می‌کنیم که دانشگاه در مسایل سیاسی به هیچ عنوان ورود نخواهد کرد چرا که دانشگاه محل بازیهای سیاسی نیست و باید دانشگاه را از این بازیهای سیاسی مصون نگهداریم.

وی در ادامه گفت: اولویت های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری توسط وزیر محترم علوم، برای سال 94 ابلاغ شده است، بر این اساس دانشگاه بناب نیز در آستانه بیستمین سال تاسیس خود برنامه های خود را بر اساس این اولویتها با همکاری معاونان، مدیران، اساتید، کارکنان و دانشجویان طرح ریزی خواهد کرد؛ سال 1394 با بیستمین سال تاسیس دانشگاه بناب نیزمصادف شده که جا دارد از زحمات شبانه روزی روسای قبلی دانشگاه تشکر ویژه ای داشته باشیم، چرا که ما پیشرفت دانشگاه بناب را  مدیون زحمات شبانه روزی روسای قبلی هستیم و مطمعناً ما نیز در تلاش هستیم که راه این عزیزان را ادامه دهیم تا دانشگاه بناب را به جایگاه اصلی خود برسانیم.

ریاست دانشگاه بناب در خصوص اولویت های دانشگاه بناب در سال 94 گفت: امسال یکی از اساسی ترین اولویتهای ما در حوزه های اداری و مالی می باشد، پروژه‌های عمرانی در سایت جدید 40 هکتاری از امسال آغاز خواهد شد و همچنین پروژه‌های سردر سایت فعلی و همچنین سایت جدید 40 هکتاری که نمادی از شهرستان و دانشگاه بناب می باشد از امسال عملیاتی خواهد شد و همچنین وزیر محترم علوم توجه  ویژه‌ای در خصوص تجهیز آزمایشگاههای دانشگاهها دارند که دانشگاه بناب نیز برای سالهای 94 و 95 برنامه ویژه‌ای برای تجهیز و تاسیس آزمایشگاهها در اولویت کاری خود قرار خواهد داد.

دکتر عباسیان در خصوص اعتبارات مصوب دانشگاه بناب گفت: امسال در مقایسه با سال قبل، شاهد افزایش2 برابری بودجه دانشگاه هستیم که جا دارد از زحمات نماینده پرتلاش شهرستان بناب در مجلس شورای اسلامی تشکر ویژه ای داشته باشیم که کمک های شایانی در این خصوص به دانشگاه کردند و همچنین یکی از اساسیترین اولویتهای ما جذب خیرین دانشگاه ساز می باشد که در صورت جذب خیرین در عرصه‌های آموزشی، ورزشی و خوابگاهی، خواهیم توانست از اعتبارات وزارت علوم نیز برای ارتقای دانشگاه استفاده کنیم.

ریاست دانشگاه بناب در خصوص اولویتهای دانشجویی و فرهنگی دانشگاه بناب گفت: در حوزه فرهنگی یکی از اولویتهای دانشگاه بناب با عنایت  به تأکیدات مقام معظم رهبری، فعال کردن کرسی‌های آزاداندیشی به شکل واقعی و دقیق خود می باشد و همچنین در حوزه دانشجویی خدمت رسانی به دانشجویان عزیز هم در بحث خوابگاهی و هم در بحث تغذیه و ورزش را در سال جدید پیگیری خواهیم کرد تا ارتقا داده شود و سعی خواهیم کرد تا خواسته‌های دانشجویان عزیز، این گلهای سرسبد که ما افتخار خدمتگزاری به آنها را داریم جامه عمل بپوشانیم .

دکتر عباسیان در پایان گفت: ما در ابتدای سال از تک‌تک همکاران دانشگاه اعم از اساتید، کارکنان و نیروهای خدماتی حلالیت می طلبیم و امیدواریم بتوانیم امسال در دانشگاه محفلی توام با آرامش ایجاد کنیم و همچنین آرامش را از دانشگاه به خانه‌هایتان منتقل کنیم و همچنین از خداوند متعال سالی سرشار از عزت، شرف و آبرو را از بارگاه ربوبی برایتان خواستاریم.

گفتنی است در  ادامه مراسم مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، معاونت اداری و مالی، معاونت آموزشی و پژوهشی و معاونت دانشجویی و فرهنگی ضمن تبریک به مناسبت فرا‌رسیدن سال نو به ارائه گزارش عملکرد در حوزه خود پرداختند.

• در يکشنبه 16 فروردين 1394
  • توسط مدير سايت روابط عمومی دانشگاه