تاریخ : جمعه 3 بهمن 1393

امضای طومار دانشگاهیان دانشگاه سراسری بناب در محکومیت اهانت به پیامبر(ص)

..

پس از انتشار کاریکاتور موهن به ساحت پیامبر اسلام (ص) در مجله شارلی ابدو موجی از خشم و نفرت نسبت به این عمل جهان اسلام را فرا گرفت و واکنش های مختلف مسلمانان جهان را اعم از تجمعات اعتراض آمیز، ایجاد کمپین « من عاشق محمدم » و غیره در پی داشته است.

در همین راستا اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه بناب با امضای طوماری ضمن محکومیت اهانت به ساحت مقدس پیامبر مهربانی ها حضرت محمد مصطفی (ص)، ابراز تنفر شدید خود را نسبت به انجام این عمل ناپسند توسط مجله فرانسوی (( شارلی ابدو )) اعلام داشتند.

در این طومار، امضاء کنندگان ضمن ادای احترام به پیشگاه پیامبر گرامی اسلام (ص) و تاکید بر حفظ وحدت میان امت اسلامی و نفرت خود را ازهتاکان وابسته به صهیونیزم اعلام نموده و اقدام جدی و عملی را از تمامی مجامع بین المللی و اسلامی جهت تکرار نشدن اینگونه رفتارها در قبال مقدسات ادیان الهی خواستار شدند.

• در جمعه 3 بهمن 1393
  • توسط مدير سايت روابط عمومی دانشگاه