تاریخ : يکشنبه 5 بهمن 1393

در آستانه دهه فجر نشست مدیران اجرایی دانشگاه با حضور ریاست دانشگاه بناب برگزار گردید.

.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب، نشست راهبردی مدیران دانشگاه بناب با حضور ریاست و مدیران ارشد این دانشگاه برگزار گردید .

در این نشست دکتر عباسیان رئیس دانشگاه بناب، ضمن عرض تسليت اهانت به پيامبر اعظم حضرت محمد مصطفي (ص) به امام زمان(عج)، مقام معظم رهبري و ملت مسلمان و شريف ايران و عرض تبریک پیشاپیش به مناسبت فرا رسیدن ایام الله دهه فجر، با ارائه گزارش اجمالی از مباحث مطروحه در نشست قبلی، به ضرورت و اهمیت برنامه ریزی اشاره و هدف از این نشست، هم اندیشی، هم فکری و هم افزایی مدیران اجرایی دانشگاه در جهت بهبود کیفی آموزش، پژوهش و سایر موارد عنوان کرد.

در ادامه، مدیران اجرایی دانشگاه به بیان برخی از مسایل و مشکلات موجود پرداختند و راهکارهای پیشنهادی خود را برای اجرای هرچه بهتر برنامه ها ارائه دادند .

در پایان دکتر عباسیان ریاست دانشگاه، ضمن تشکر از حضور مدیران، مشارکت و همکاری مدیران دانشگاه را در مواجهه با مسائل دانشگاه و پیاده سازی برنامه و سیاستهای اجرایی دانشگاه خواستار شد .

• در يکشنبه 5 بهمن 1393
  • توسط مدير سايت روابط عمومی دانشگاه