تاریخ : شنبه 15 آذر 1393

پیام ریاست دانشگاه بناب به مناسبت سالروز 16 آذر، روز دانشجو

دکتر مجتبی عباسیان ، رئیس دانشگاه بناب به مناسبت سالروز 16 آذر پيامي صادر كردند .

پیام ریاست دانشگاه بناب به مناسبت سالروز 16 آذر، روز دانشجو

دکتر مجتبی عباسیان ، رئیس دانشگاه بناب به مناسبت سالروز 16 آذر پيامي صادر كردند .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب،  در پیام دكتر عباسيان آمده است :

فرا رسیدن شانزدهم آذر، روز دانشجو را به شما که آینده ساز  ایران اسلامی هستید تبریک می گویم .

به روان پاک شهدای  راه ایستادگی در مقابل استعمار و استبداد، که خونشان در صحن دانشگاه ریخت و یادشان در ذهن دانشگاهیان ماند، درود می فرستم.

دانشجو نماد رویش و بالندگی است که  نشاط و شادابی ،‌صداقت و صمیمیت ،‌ تامل و طراوت را به ارمغان می‌آورد. بی شک وجود ذی قدر جوانان دانا و دانشجویان صاحب نظر در کنار مسئولین سبب می شود تا گامهای مطمئن و استواری در راه سازندگی میهن عزیزمان برداشته شود.

وی همچنین یاد و خاطره همه شهدای دانشجو، سه شهید روز دانشجو و شهدای هسته ای کشور را گرامی داشت و برای همه دانشجویان و به خصوص دانشجویان دانشگاه بناب آرزوی موفقیت روزافزون در عرصه علم و ایمان را خواستار شد .

• در شنبه 15 آذر 1393
  • توسط روابط عمومی