تاریخ : دوشنبه 6 مرداد 1393

جلسه پرسش و پاسخ کارکنان دانشگاه بناب با اعضای هیأت رئیسه برگزار گردید

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب، روز شنبه مورخ 4/5/93 جلسه پرسش و پاسخ کارکنان دانشگاه بناب با حضور ریاست دانشگاه، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ، معاونان و کارکنان برگزار گردید. در ابتدا بعد از تلاوت آیاتی از قرآن مجید ریاست محترم دانشگاه ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات همکاران عزیز در این ماه مبارک، به تشریح فعالیت های اخیر صورت گرفته در دانشگاه پرداختند و در ادامه ریاست محترم دانشگاه از زحمات بی شائبه جناب آقای دکتر پورصمد معاونت پیشین آموزشی دانشگاه قدر دانی بعمل آوردند و به بیان عملکرد ایشان در امر آموزش پرداختند. ایشان ضمن  تشریح ویژگی های شخصیتی و علمی معاونت های قبلی و جدید آقای دکتر علی حاجی بدلی را به عنوان معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه منصوب کردند. در ادامه همکاران با پرسش و پاسخ از اعضای هیأت رئیسه جلسه ادامه یافت.

و آقای دکتر هاشمی را در پست معاونت دانشجویی دانشگاه  ابقاء نمودند.

دکتر عباسیان در خاتمه اين جلسه با تاكيد بر اينكه دانشگاه مي تواند با ايده پردازي هاي جديد به اهداف آموزش عالي نزديك تر شود . اظهار امیدواری کردند با هم فكري و حضور فعال همكاران در حوزه های مختلف اداری و آموزشی بتوانيم اين چرخه آموزشي و در نهايت موتور پيشرفت  دانشگاه روز به روز با شتاب بيشتري حركت نمايد  و در جايگاهي كه شايسته دانشگاه بناب است قرار بگيريم و طبق سرفصل ها و برنامه هايي كه براي دانشگاه تدوين شده است پيش برويم.

• در دوشنبه 6 مرداد 1393
  • توسط A. Esmaeelzadeh