تاریخ : چهارشنبه 28 خرداد 1393

بازديد رئيس دانشگاه بناب از سايپا پرس

رئيس دانشگاه بناب با حضور در سايپا پرس از سايت هاي مختلف توليدي اين شركت بازديد نمودند.
دكتر مجتبي عباسيان ، رئيس دانشگاه بناب پس از ديدار با مهندس جبرئيلي ، در دفتر مديريت شركت از سايت هاي مختلف توليدي شركت نيز بازديد نمودند.
براساس اين گزارش ، دكتر عباسيان در حاشيه اين بازديد با اشاره به سياست هاي كلان وزارت علوم مبني بر استقلال دانشگاههاي زير مجموعه اين وزارتخانه در حوزه هاي مختلف بويژه در حوزه پژوهشي گفت : مهمترين شاخصه هاي تحقق اين امر توجه بيشتر به مقوله ارتباط صنعت و دانشگاه است كه مي توان فعاليت هاي پژوهشي را در اولويت برنامه هاي كاري مربوط به اين ارتباط قرار داد.
وي همچنين در خصوص استفاده سايپا پرس از ظرفيت هاي پژوهشي دانشگاه بناب گفت : با توجه به داير بودن رشته هاي مختلف فني و مهندسي در دانشگاه بناب شركت سايپا پرس مي تواند از ظرفيت هاي بالاي اين دانشگاه بويژه در موضوعات تحقيق و توسعه (R&D) استفاده نمايد.
اين گزارش مي افزايد: مهندس جبرئيلي نيز در اين ديدار با اشاره به توانمنديها و پتانسيل هاي سايپا پرس در زمينه هاي مختلف،گفت : متخصصان شركت سايپا پرس اين آمادگي را دارند كه تجربيات خود را در زمينه هاي مختلف صنعت پرسكاري و فرم دهي فلزات در راستاي انجام فعاليت هاي تحقيقاتي در اختيار دانشجويان و پژوهشگران دانشگاه بناب قرار دهند.

لینک خبر

• در چهارشنبه 28 خرداد 1393