تاریخ : پنجشنبه 15 اسفند 1392

مراسم گرامیداشت روز ملی درختکاری در دانشگاه بناب برگزار گردید.

در آستانه بهار 93 و به مناسبت 15 اسفند، روز ملی درختکاری و آغاز هفته منابع طبیعی مراسمی در این خصوص و با حضور نماینده محترم مردم بناب در مجلس شورای اسلامی، شهردار محترم، بخشدار محترم مرکزی، رئیس محترم اداره جهاد کشاورزی، رئیس محترم اداره منابع طبیعی، رئیس محترم جمعیت هلال احمر، رئیس محترم شورای اسلامی، رئیس محترم اداره محیط زیست، داور محبوب بناب در لیگ برتر فوتبال، ریاست محترم دانشگاه، اعضای محترم هیأت رئیسه، اساتید، کارکنان و دانشجویان عزیز در محوطه دانشگاه برگزار گردید. ریاست محترم دانشگاه، جناب آقای دکتر حقیقت دوست ضمن خوشآمد گویی به میهمانان گرامی، به پیام مقام معظم رهبری "هر ایرانی یک درخت" اشاره داشتند و افزودند: امیدوارم در آینده با رشد این نهال ها، شاهد رشد و بالندگی دانشجویان و مجموعه دانشگاه بناب باشیم. در این مراسم هریک از حاضرین بصورت نمادین یک اصله نهال در محوطه دانشگاه کاشتند. دانشجویان با نصب پلاکارد، نهال ها را به اسم رشته تحصیلی شان نامگذاری کردند.

منبع خبر: روابط عمومی دانشگاه بناب
  • در پنجشنبه 15 اسفند 1392