تاریخ : دوشنبه 18 آذر 1392

متن مصاحبه ریاست محترم دانشگاه

پای صحبت رئیس محترم دانشگاه بناب
جناب آقای دکتر قربانعلی حقیقت دوست بناب

جناب آقای دکتر سلام علیکم، از اینکه فرصتی را در اختیار ما قرار داده اید تا با جنابعالی از نزدیک آشنا شویم، تقدیر و تشکر می نماییم.

آیا می­توانید به تاریخچه پیدایش دانشگاه بناب اشاره­ای فرمایید؟

ابتدا لازم است عرض کنم، وجود دانشگاه بناب در برهه زمانی فعلی یک نعمت بزرگی برای منطقه و مردم شهرمان می­ باشد. بنده در همین جا به همه کسانی که در گذشته بدون اشاره به اسامی ایشان در شکل­ گیری نطفه این دانشگاه زحمات زیادی کشیده­ اند، خسته نباشید می­ گویم و برای ایشان آرزوی سلامتی و موفقیت و بعضی­ ها که به رحمت خدا رفته­ اند، طلب مغفرت از درگاه خداوند متعال دارم. این دانشگاه کار خود را به عنوان آموزشکده فنی و مهندسی در سال 1374 با رشته برق با 38 دانشجو به عنوان زیرمجموعه دانشگاه تبریز آغاز کرد.در سال 1376 به دانشکده فنی مهندسی تبدیل شد و با اضافه شدن چندین رشته دیگر از سال 1388 به عنوان مجتمع آموزش عالی مستقل از دانشگاه تبریز به فعالیت خود ادامه می­ دهد. نهایتاً در سال 1390 به دانشگاه بناب ارتقاء یافت و به­ طور رسمی به عنوان بزرگترین مرکز آموزش عالی منطقه­، مستقلاً تحت نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری فعالیت خود را ادامه می­دهد.

ادامه مصاحبه ...

• در دوشنبه 18 آذر 1392