تاریخ : شنبه 9 آذر 1392

برگزاری چهارمین جلسه شورای دانشگاه در سالتحصیلی جدید

چهارمین جلسه شورای دانشگاه در سالتحصیلی جدید در مورخ 92/9/6 در محل سالن کنفرانس دانشگاه برگزار گردید.
ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر حقیقت دوست جلسه را با تشکر از حضور اعضاء محترم و بیان دستور جلسه آغاز نمودند. ایشان در ادامه گزارشی از بازدید از وزارت علوم در خصوص پیگیری رشته های جدید و مسائل عمرانی دانشگاه  به حاضرین جلسه ارائه نمودند. وی عزم دانشگاه در ایجاد رشته های جدید را جدی عنوان کرده و پیگیری مستمر مسئولین امر را در جهت فراهم سازی ملزومات آن خواستار شدند. دکتر حقیقت دوست با بیان اینکه فضای فیزیکی دانشگاه حتی در صورت عدم ایجاد رشته های جدید و با ادامه روال کنونی نیز کفاف لازم را نمی دهد بر لزوم توسعه فیزیکی دانشگاه تأکید کردند.
رئیس محترم دانشگاه در این جلسه از شروع احداث مسجد محمد رسوال الله (ص)  و  همچنین عملیات تکمیل پروژه های محوطه سازی با بودجه حدود 150 میلیون تومان، سالن آمفی تئاتر در دو فاز با تقریب بودجه 240 میلیون تومان، سردر دانشگاه با بودجه 300 میلیون تومان و نیز آسانسور دوم ساختمان دانشکده فنی و مهندسی خبر دادند.
در ادامه، سرپرست محترم مدیریت بودجه، تشکیلات و تحول اداری گزارشی از نحوه تکریم و جلب رضایت ارباب رجوع در نظام اداری کشور ارائه کردند. دکتر حقیقت دوست با اشاره بر لزوم رعایت طرح تکریم ارباب رجوع در دانشگاه، اعلان شرح وظایف کارکنان بصورت مناسب به مراجعین جهت رفاه حال آنها را خواستار شده و همچنین در ادامه از مدیر محترم امور اداری و نیز مدیر محترم امور مالی جهت توجه و رسیدگی به نحوه پوشش مناسب انتظامات دانشگاه تشکر نمودند.
دبیر محترم هیأت اجرایی جذب دانشگاه در ادامه با ارائه گزارشی در خصوص اقدامات انجام شده بر لزوم توجه بیشتر به آن حوزه اشاره کردند.
در ادامه، مدیر محترم پژوهشی گزارشی از روند فعالیت سایت اینترنتی دانشگاه ارائه کردند.
اعضاء جلسه: دکتر قربانعلی حقیقت دوست رئیس محترم دانشگاه، سیداسداله مجتبی پور مشاور عالی رئیس و رئیس محترم حوزه ریاست، دکتر پورصمد معاون آموزشی و پژوهشی، دکتر سجاد هاشمی معاون دانشجویی، دکتر پیمان نرج آبادی فام مدیر پژوهش، فناوری و تحصیلات تکمیلی، مهندس رحیم کریم داداشی دبیر هیأت اجرایی جذب اعضاء هیأت علمی، مهندس رسول رجب زاده مدیر امور اداری، امیررضا صمدزاده مدیر امور مالی، علیرضا سمسار سرپرست مدیریت بودجه، تشکیلات و تحول اداری، مهندس رحیم اروج زاده مسئول انفورماتیک.

منبع خبر: روابط عمومی دانشگاه

• در شنبه 9 آذر 1392