تاریخ : شنبه 4 آبان 1392

برگزاری مراسم اهداء خون در دانشگاه

مراسم اهداء خون در دانشگاه بناب به همت امور فرهنگی و با همکاری حوزه ریاست، دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه، سازمان انتقال خون استان و پایگاه بسیج کارکنان شهید شهریاری در مورخه 4/8/92 در محل ساختمان امور فرهنگی دانشگاه برگزار گردید. تعداد یازده نفر از پرسنل محترم سازمان انتقال خون در دانشگاه مستقر بودند که با حضور پرشور ریاست محترم و اعضاء محترم هیأت رئیسه، اساتید، کارکنان و دانشجویان مواجه بودند که پس از انجام معاینات اولیه از ایشان خونگیری انجام گردید. مطابق آمار دریافتی، در این مراسم 64 نفر از داوطلبینی که ثبت نام نموده بودند موفق به اهدای خون شدند.

گفتنی است که اهداء خون در این  دانشگاه سابقه 2 ساله دارد و با توجه به استقبال پرشور مسئولین و دانشجویان انتظار می رود که این عمل خداپسندانه در این دانشگاه نهادینه شود.

منبع خبر: روابط عمومی دانشگاه

• در شنبه 4 آبان 1392