تاریخ : پنجشنبه 4 مهر 1392

برگزاری اولین جلسه شورای دانشگاه در سالتحصیلی جدید

جلسه شورای دانشگاه در مورخه 92/7/3 رأس ساعت 4 در محل کنفرانس دانشگاه با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید برگزار گردید.

ریاست محترم دانشگاه، جناب آقای دکتر حقیقت­دوست در آغاز جلسه از حضور به موقع حاضرین تشکر و قدر دانی نمودندو سپس با اشاره به آیین­نامه مربوطه ترکیب اعضاء و شرح وظایف شورا،  رسالت عمده شورا را سیاست­گذاری و وترسیم نقشه راه دانسته  و بر اهمیت تشکیل مرتب جلسات تاکید داشتند .همچنین شورای دانشگاه را دومین رکن سیاست­گذار بعد از هیأت امناء بیان کردند.

از حاضرین جلسه دکترجعفر پورصمد، معاون محترم آموزشی و پژوهشی دانشگاه ضمن تشکر از دکتر حقیقت­دوست به جهت تشکیل شورا و پیگیری­های ایشان که نتیجه آن منجر به اجرایی شدن مصوبات که عمدتا به حل و فصل مشکلات پیش روی دانشگاه خواهد انجامید تشکر کردندو در حین اعلام نظرات خود به پاره ای ازموضوعات که اولویت ها را تعیین می کند اشاره نمودند.

سپس آقای حجت السلام والمسلمین ابراهیم زاده مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه نظرات خویش را در موضوعات مطرح شده ارائه نمودند که مورد بهره مندی در تصمیمات متخذه واقع گردید.

آقای علیرضا سمسارسرپرست  مدیریت بودجه ، تشکیلات و تحول اداری از روند وظایف کاری و تحت مسئولیت خود در موضوعات متعدد گزارش لازم را به حاضرین ارائه دادند.

در ادامه جلسه دکتر پیمان نرج آبادی فام ، مدیر پژوهش ، فناوری و تحصیلات تکمیلی گفتند بر اساس تصمیم ریاست محترم دانشگاه و هیات رئیسه دانشگاه و در ادامه مصوبه جلسه 92/3/8 شورای دانشگاه در ارتباط با تسریع روند تنظیم سند چشم اندازپنج ساله دانشگاه که با بهره گیری از اسناد بالا دستی و شناساندن پتانسیل های بالقوه حوزه عمل شهرستان در جهت دستیابی به توسعه و پیشرفت های پایدار مورد انتظار،باید هرچه زودتر سند مورد نظر تنظیم و جهت تصویب به جلسات مرتبط ارائه گردد.

در جمع بندی جلسه با درخواست رئیس دانشگاه مقرر گردید جلسه شورای دانشگاه به صورت دو هفته یکبار برگزار گردد و جلسه با ذکر صلوات بر محمد و آل محمد (ص) پایان یافت.

حاضرین جلسه :دکتر قربانعلی حقیقت دوست بناب رئیس دانشگاه ، آقای حجت السلام والمسلمین ابراهیم زاده مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، اسد مجتبی پور مشاور عالی رئیس و رئیس حوزه ریاست ، دکتر جعفر پور صمد معاون آموزشی و پژوهشی ، دکتر حسین پیری معاون اداری و مالی ، دکتر پیمان نرج آبادی فام مدیر پژوهش، فناوری و تحصیلات تکمیلی، مهندس رحیم کریم دادشی دبیر هیات اجرایی  جذب اعضای  هیات علمی ، مهندس رسول رجب زاده مدیر امور اداری ، علیرضا سمسارسرپرست  مدیریت بودجه ، تشکیلات و تحول اداری  .

منبع خبر: روابط عمومی دانشگاه

• در پنجشنبه 4 مهر 1392