تاریخ : شنبه 12 مرداد 1392

حضور گسترده دانشگاهيان دانشگاه بناب در راهپيمايي روز قدس

روابط عمومي

روز جهانی قدس، روز بزرگداشت اسلام و تمام آرمان ها و باورهای اصیل دین مقدس اسلام ناب محمدی است و حضور در آن، علاوه بر تکلیف دینی و شرعی، پشتیبانی از آرمان های اصیل الهی و تلاش برای آزادی سرزمین مقدس قدس، اولین قبلۀ مسلمین و محل معراج پیامبر اکرم (ص) است .
روز جهانی قدس، روز فریادِ انزجار و نماد آزادی خواهی و ظلم ستیزی مردمان مستضعف در سراسر جهان است ؛ روزی که مشت های وحدت و یکپارچگی به همدیگر گره می خورند و در سرتاسر جهان بر پیکرۀ رژیم اشغالگر قدس فرود می آیند .

آزادی خواهی و دفاع از حریم خاک وطن، حق قانونی و لاینفک هر ملتی است. اما مدعیان دروغین حقوق بشر، عامل اصلی این همه قتل و کشتار، همچنین نسل کشی و غارت مردم مظلوم فلسطین را رها نموده و چشم خویش را بر اینهمه سفّاکی عقرب جرّار و کرکس بد کردار صهیون، این سگ قلاده به گردن آمریکای جنایتکار بسته است و فشار بر کسانیکه از حق مشروع خود دفاع نمایند را افزایش داده است .
 ما دانشگاهیان دانشگاه بناب با شرکت در راهپیمانی روز جهانی قدس، یکبار دیگر، با آرمان های پاک امام راحل تجدید پیمان بستيم.

• در شنبه 12 مرداد 1392
  • توسط روابط عمومی