سمینار بینالمللی «طراحی مواد غذایی: پلی بین علم و تجربه حسی» با سخنرانی پروفسور ماریو یکله، استاد برجسته دانشگاه هوهنهایم آلمان، در هفته پژوهش دانشگاه بناب برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب؛ در راستای گسترش همکاریهای علمی و بینالمللی دانشگاه بناب و همزمان با فرارسیدن هفته پژوهش، سمینار علمی با عنوان «Food Material Design: Bridging Science and Sensory Experience» روز پنجشنبه ۱۳ آذرماه در سالن کنفرانس سردار شهید سلیمانی برگزار شد.
در این برنامه، پروفسور ماریو یکله، استاد برجسته و رئیس دپارتمان علوم و صنایع غذایی دانشگاه هوهنهایم آلمان، به ارائه سخنرانی علمی پرداختند و آخرین دستاوردها و رویکردهای نوین در طراحی مواد غذایی را با شرکتکنندگان به اشتراک گذاشتند.
در بخش پایانی این سمینار نیز جلسه پرسش و پاسخ بین اساتید و دانشجویان گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه بناب و پروفسور یکله برگزار شد که با استقبال و مشارکت فعال حاضران همراه بود.
بدون تردید، برگزاری چنین رویدادهای علمی بینالمللی نقش مهمی در ارتقای سطح علمی دانشگاه، توسعه تعاملات جهانی و تقویت جایگاه بینالمللی دانشگاه بناب خواهد داشت.
گزارش تصویری:

