تاریخ : دوشنبه 23 مهر 1403

بازدید از خوابگاه

دیدار معاون و مدیر دانشجویی از خوابگاه های پسران

دکتر ناصر قاسمیان، معاونت دانشجویی، دکترجواد یک رنگ، مدیر دانشجویی و مهندس ذاکر احمدزاده، مسئول خوابگاههای پسران جهت بررسی مشکلات خوابگاهی از خوابگاههای پسران بازدید کردند.
   به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب؛ دکتر ناصر قاسمیان، معاونت دانشجویی، دکترجواد یکرنگ، مدیر دانشجویی و مهندس ذاکر احمدزاده، مسئول خوابگاههای پسران 22 مهرماه 1403 جهت بررسی مشکلات خوابگاهی از خوابگاههای پسران بازدید کردند.

در این بازدید معاون دانشجویی و هیات همراه از نحوه توزیع شام و تمامی واحدهای خوابگاه بازدید و از نزدیک با دانشجویان گفت و گو کردند و با مسائل و مشکلات آنها آشنا شدند و دانشجویان نیز به صورت حضوری دغدغه های خود از جمله تغذیه، سرویس ایاب و ذهاب، امکانات رفاهی و ورزشی و ... را با معاون دانشجویی در میان گذاشتند مسئولان با شنیدن نظرات و پیشنهادات قول بررسی و پیگیری دادند.

درپایان مسئولین حاضر در بازدید در یک فضای صمیمی شام را مهمان دانشجویان خوابگاهی بودند.

گزارش تصویری:

• در دوشنبه 23 مهر 1403