تاریخ : يکشنبه 22 مهر 1403

جلسه تجلیل

تجلیل از فعالان همایش دریاچه ارومیه

با حضور دکتر مجتبی عباسیان، ریاست دانشگاه بناب از فعالان همایش دریاچه ارومیه، در سالن جلسات معاونت آموزشی تقدیر به عمل آمد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب؛ با حضور دکتر مجتبی عباسیان، ریاست دانشگاه بناب از فعالان همایش دریاچه ارومیه یکشنبه 22 مهرماه 1403 در سالن جلسات معاونت آموزشی تقدیر به عمل آمد.

در این جلسه که حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن حیدرزاده، مسئول نهاد رهبری، دکتر علی حاج بدلی، معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه، دکتر توحید ادیبی، مدیر مرکز رشد و دکتر علی اصغری نیز حضور داشتند در یک جمع صمیمی از دانشجویانی که دوسه ماه قبل تر برای برگزاری همایش متحمل زحمت شده بودند مخصوصا گروه تئاتر و مویسقی، با اهداء لوح تقدیر، تشکر و قدردانی شد.

لازم به ذکر است همایش احیای دریاچه ارومیه 17 مهرماه 1403 با حضور دانشگاهیان و مهمانان استانی و شهرستانی در سالن اجتماعات علامه طباطبایی دانشگاه بناب برگزار شد.

گزارش تصویری:

• در يکشنبه 22 مهر 1403