تاریخ : جمعه 20 مهر 1403

اعلام نتایج

نحوه ثبت نام دانشجویان ورودی جدید

نحوه ثبت نام دانشجویان ورودی جدید سال 1403 اعلام شد و ثبت نام قبولین دانشگاه بناب به صورت آنلاین خواهد بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب؛ با عرض تبریک به قبولین دانشگاه بناب به اطلاع می رساند که ثبت نام دانشجویان ورودی جدید به صورت آنلاین خواهد بود، زمان ثبت نام آنلاین و تحویل حضوری مدارک به محض ارسال لیست قبولین به دانشگاه و بستر سازی لازم از طریق پرتال دانشگاه اعلام خواهد شد.

روابط عمومی دانشگاه ورود شما به خانواده دانشگاه بناب را تبریک عرض می‌نماید. این اولین قدم شما برای ورود به این دانشگاه و پیوستن به خیل فرهیختگانی است که پیش از شما در این راه قدم نهاده‌اند، لذا سعی کنید این قدم را با دقت و حوصله برداشته و توضیحاتی را که مسئولین مربوطه ارائه خواهند کرد را کاملاً مطالعه فرمائید.

ضروری است متقاضیان پیش از انجام هر اقدام، آخرین اطلاعیه‌ها و دستورالعمل پذیرش غیرحضوری که به تفکیک مقطع تحصیلی ارائه خواهد شد را  مطالعه و سپس اقدام به ثبت نام نمایند.

قابل توجه دانشجویان ورودی جدید:

اطلاعیه ها در خصوص ثبت نام، لطفا اینجا مطالعه فرمایید.

جهت ثبت نام و سوالات متدواول به اینجا مراجعه فرمایید.

پورتال اطلاع رسانی معاونت آموزشی را اینجا ملاحظه فرمایید.

کانال اطلاع رسانی مدیریت آموزشی در تلگرام، اینجا عضو شوید.  @bonabu_amoozesh

کانال روابط عمومی در پیام رسان ایتا لطفا اینجا عضوشوید.

پرتال معاونت دانشجویی را  اینجا ملاحظه فرمایید.

کانال اطلاع رسانی مدیریت دانشجویی در تلگرام، اینجا عضوشوید.  https://t.me/Ubstu

پایان خبر/