تاریخ : چهارشنبه 18 مهر 1403

هیات جذب

برگزاری هجدهمین جلسه هیات جذب اعضای هیات علمی دانشگاه بناب

هجدهمین جلسه جذب اعضای هیات علمی دانشگاه بناب با حضور تمامی اعضا در سالن جلسات شهید حاج قاسم سلیمانی تشکیل یافت.
   به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب؛ هجدهمین جلسه جذب اعضای هیات علمی دانشگاه بناب با حضور تمامی اعضا 16 مهرماه 1403 در سالن جلسات شهید حاج قاسم سلیمانی تشکیل یافت.

این جلسه با حضور ریاست دانشگاه، دکتر مجتبی عباسیان، مسئول نهاد رهبری دانشگاه، حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن حیدرزاده، معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه، دکتر علی حاجی بدلی، دکتر محمدعلی مهتدی بناب، دکتر اسماعیل نجفی اقدم، دکتر محمد درگاه زاده، دکتر مهدی سلطانی، دکتر هادی رزقی ملکی و دکتر وحید فلاحی (دبیر جذب) راس ساعت 14:00 روز دوشنبه با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز و در خصوص تبدیل وضعیت اعضای هیأت علمی دانشگاه و همچنین موضوع انتقال عضو هیأت علمی از دانشگاه‌های دیگر تصمیم‌گیری شد. ضمناً، دبیر محترم جذب دانشگاه گزارش مبسوطی از وضعیت پرونده‌های مرتبط با جذب هیأت علمی پیمانی در فراخوان‌های اخیر ارائه نمود و مقرر گردید در اسرع وقت  ضمن مرور آمار نیازمند‌ی گروه‌های مختلف آموزشی، ظرفیت لازم برای فراخوان‌ آتی تخصیص یابد.

گزارش تصویری:

• در چهارشنبه 18 مهر 1403