تاریخ : سه شنبه 17 مهر 1403

احیای دریاچه ارومیه

برگزاری همایش احیای دریاچه ارومیه در دانشگاه بناب

همایش احیای دریاچه ارومیه با حضور مدیر کل حفاظت از محیط زیست استان آذربایجان شرقی، دانشگاهیان، فرهنگیان، دانش آموزان و مهمانانی از سطح شهرستان در سالن اجتماعات علامه طباطبایی دانشگاه بناب برگزار شد.
  به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب؛ همایش احیای دریاچه ارومیه 17 مهرماه 1403 با حضور مدیر کل حفاظت از محیط زیست استان آذربایجان شرقی، دکتر اشتری، دانشگاهیان، فرهنگیان، دانش آموزان و مهمانانی از سطح شهرستان در سالن اجتماعات علامه طباطبایی دانشگاه بناب برگزار شد.

این نشست با خیر مقدم گویی حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن حیدرزاده، مسئول نهاد رهبری دانشگاه آغاز شد ایشان دریاچه ارومیه را یک نعمت الهی برشمردن و لزوم توجهات دولتی و مردمی را برای احیا آن مهم با اهمیت دانست.

در ادامه این رویداد مدیر کل حفاظت از محیط زیست استان، دکتر اشتری خبر از احیای دریاچه ارومیه داد و بر مدیریت بهره وری منابع آب تاکید نمود و محققان وجوانان را برای توجه به این موضوع ترغیب کرد.

دکتر توحید ادیبی، دبیر همایش و دکتر زهرایی، استاد مدعو دانشگاه تهران از سخنرانان این همایش بودند.

محققان میدانی دکتر مجنونی و دکتر اصغری برای حاضرین در جلسه از فرصتها و قابلیتهای اقتصادی دریاچه ارومیه صحبت کردند.

گروه های موسیقی و تئاتر دانشجویی دانشگاه با ارائه برنامه های جذاب و موضوعی خوش درخشیدند.

لازم به ذکر است که این نشست دومین همایش احیای دریاچه ارومیه است که در دانشگاه بناب برگزار می شود.

گزارش تصویری:

• در سه شنبه 17 مهر 1403