تاریخ : پنجشنبه 5 مهر 1403

دانشمندان برتر دنیا

6 استاد دانشگاه بناب در جمع دانشمندان 2 درصد برتر دنیا

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب؛ دکتر حبیب اعتمادی، مدیر پژوهشی دانشگاه بناب، از قرار گرفتن 6 استاد دانشگاه بناب در جمع دانشمندان 2درصد برتر دنیا در سال 2024 خبر داد.

دکتر حبیب اعتمادی در این باره بیان کرد: در تازه‌ترین گزارش دانشگاه استنفورد که براساس تحلیل نتایج ارجاعات به بروندادهای علمی در شهریور ماه 1403 (سپتامبر 2024) منتشر شده، اسامی جمعی از اساتید دانشگاه بناب به عنوان پژوهشگران دو درصد برتر جهان اعلام شده است.

وی گفت: بر این اساس، دکتر سحر زینت لو (عضو هیات علمی گروه مهندسی شیمی)، دکتر صیاد نوجوان (عضو هیات علمی گروه مهندسی برق)، دکتر میرسجاد هاشمی (عضو هیات علمی گروه ریاضی)، دکتر مرضیه رنجبر محمدی (عضو هیات علمی گروه مهندسی نساجی)، دکتر محمد علی مهتدی (عضو هیات علمی گروه مهندسی مکانیک) و دکتر مهدی حسین زاده اقدم (عضو هیات علمی گروه مهندسی کامپیوتر) در فهرست دانشمندان دو درصد برتر جهان در طول یک سال اخیر قرارگرفته اند.

دکتر اعتمادی افزود: همچنین خانم دکتر سحر زینت لو، آقای دکتر صیاد نوجوان، آقای دکتر میرسجاد هاشمی و آقای دکتر محمد علی مهتدی نیز بر اساس داده‌های در طول خدمت در لیست دانشمندان دو درصد برتر دنیا در طول بازه علمی بلندمدت قرارگرفته‌اند.

برای استخراج این گزارش، فراسنجه‌های متعددی بر روی مقالات منتشره در پایگاه استنادی اسکوپوس مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفته که از جمله آن می‌توان به تعداد مقالات و تعداد ارجاعات به مقالات نویسنده، تعداد مقالات تک نویسنده، رنکینگ دانشمندان در حوزه‌های تخصصی و معرفی حوزه تخصصی نویسندگان اشاره کرد.

پایان خبر/
  • در پنجشنبه 5 مهر 1403