تاریخ : چهارشنبه 4 مهر 1403

شورای آموزشی

برگزاری اولین جلسه شورای آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه در سالتحصیلی جدید

اولین جلسه شورای آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه در سالتحصیلی جدید در سالن کنفرانس دانشکده علوم پایه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب, اولین جلسه شورای آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه در سالتحصیلی جدید روز سه شنبه 3 مهر ماه 1403 در سالن کنفرانس دانشکده علوم پایه برگزار شد.

در این جلسه در خصوص راهکارهای افزایش کیفیت تحصیل، رفع موانع برنامه تحصیلی دوره های تحصیلات تکمیلی و نیز درخواست های ارجاعی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
اعضای جلسه بر برگزاری منظم کلاس ها تاکید نمودند و ضمن تشکر از اساتید و دانشجویانی که از روز اول در کلاسها شرکت نمودند برای برخورد با موارد عدم تشکیل کلاسها تاکید گردید.
همچنین مقرر گردید از هفته آینده از طرف دانشکده برای برگزاری جلسات جبرانی کلاسهایی که در دو هفته اخیر به هر عنوان تشکیل نگردیده تاکید گردد.

گزارش تصویری:
  • در چهارشنبه 4 مهر 1403