تاریخ : يکشنبه 14 مرداد 1403

اهداء لوح تقدیر

تقدير رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان بناب از ریاست دانشگاه بناب

سید مجید یزدانی، رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان بناب ، محسن قصاب ماهر رئیس هیات تنیس روی میز و هیات همراه با حضور در دفتر دکتر مجتبی عباسیان، رئیس دانشگاه بناب از اختصاص خوابگاه خواهران دانشگاه جهت اسکان اردوی تیم ملی دختران 12 سال کشور با اهداء لوحی تقدیر نمودند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب؛ سید مجید یزدانی، رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان بناب ، محسن قصاب ماهر، رئیس هیات تنیس روی میز و هیات همراه شنبه 13 مرداد 1403 با حضور در دفتر دکتر مجتبی عباسیان، رئیس دانشگاه بناب از اختصاص یک هفته ی خوابگاه خواهران دانشگاه جهت اسکان اردوی تیم ملی دختران 12 سال کشور با اهداء لوحی تقدیر نمودند.
در این دیدار رئیس دانشگاه بناب ضمن خیر مقدم گویی به مهمانان حاضر بیان فرمود دانشگاه بناب علاوه بر حمایت گسترده ی درون سازمانی در امر ورزش، آماده همکاری با اداره ورزش و جوانان در خصوص ترویج فرهنگ ورزش، مخصوصا ورزش قهرمانی می باشد.

در ادامه ریاست اداره ورزش و جوانان از میزبانی دانشگاه بناب در امر اسکان تیم ملی تنیس روی میز دختران 12 سال کشور در خوابگاه خواهران دانشگاه بناب با اهداء لوحی، تقدیر و تشکر نمود.

لازم به ذکر است که اردوی تیم ملی تنیس روی میز دختران 12 سال کشور به مدت یک هفته با حضور 30 ورزشکار در شهرستان بناب به میزبانی اداره ورزش و جوانان برگزار شد.

پایان خبر/
  • در يکشنبه 14 مرداد 1403