تاریخ : پنجشنبه 4 مرداد 1403

جلسه با مشاوران

جلسه مشترک با مشاوران تحصیلی شهرستان بناب

به منظور بررسی راهکارهای کمک به انتخاب رشته صحیح داوطلبان کنکور سراسری، جلسه‌ای به همت معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه با مشاوران تحصیلی اداره آموزش و پرورش بناب صبح روز پنج شنبه در محل سالن کنفرانس دانشکده علوم پایه دانشگاه بناب برگزار گردید.
      به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب؛ به منظور بررسی راهکارهای کمک به انتخاب رشته صحیح داوطلبان کنکور سراسری، جلسه‌ای به همت معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه با مشاوران تحصیلی اداره آموزش و پرورش بناب صبح روز پنج شنبه 4 مرداد 1403 در محل سالن کنفرانس دانشکده علوم پایه دانشگاه بناب برگزار گردید.

در ابتدا جلسه دکتر علی اصغری کارشناس مسئول کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه ضمن تقدیر و تشکر از قبول دعوت مشاوران تحصیلی با مرور مباحث جلسه سال قبل از زحمات مشاوران قدردانی نمود..

در ادامه دکتر حاجی بدلی، معاون آموزش  نیز از زحمات و تلاشهای مدعوین جلسه تشکر نمود و ضمن تشریح نکات قوت دانشگاه، از جمله قرار گرفتن در لیست دانشگاههای پر استناد برتر جهان، قرار گرفتن در شاخص 17 رتبه بندی تایمز، قرار گرفتن در رتبه 41 رتبه بندی ISC، طرف قرار داد با جهاد علمی  افزودند امسال نسبت به سال قبل رشته های جدید و پر مخاطب مثل مهندسی پزشکی، مهندسی هسته ای و علوم و صنایع غذایی  به لیست رشته های دانشگاه در مقطع کارشناسی اضافه شده است.
در ادامه جلسه مشاوران تحصیلی دانش آموزی و انتخاب رشته آموزش و پرورش به بیان نکات ارزشمند خود پرداختند و پیشنهادات بسیار خوبی برای تقویت انتخاب رشته داوطلبان، تبلیغ بهتر و بیشتر دانشگاه بناب و شناساندن توانمندی های آن ارائه نمودند. جلسه با جمع بندی نکته نظرات مدعوین گرامی خاتمه یافت.
روابط عمومی دانشگاه امیدوار است تا شاهد موفقیت روز افزون داوطلبان و دانش آموزان عزیز کنکور سراسری باشیم.

گزارش تصویری:

• در پنجشنبه 4 مرداد 1403