تاریخ : دوشنبه 1 مرداد 1403

جلسه انتخابات

برگزاری جلسه انتخاب رئیس دانشکده علوم و فناوری بین رشته ای

جلسه انتخاب رئیس دانشکده علوم و فناوری بین رشته ای دانشگاه بناب با حضور اساتید این دانشکده در سالن اجتماعات معاونت آموزشی و پژوهشی برگزارشد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب؛ جلسه انتخاب رئیس دانشکده علوم و فناوری بین رشته ای دانشگاه بناب 1 مرداد 1403 با حضور اساتید این دانشکده در سالن اجتماعات معاونت آموزشی و پژوهشی دانشکده علوم پایه برگزارشد.
پیرو تاکید ریاست محترم دانشگاه مبنی بر انتخاب ریاست دانشکده علوم و فناوری بین رشته ای، جلسه انتخاب رئیس دانشکده علوم و فناوری بین رشته ای راس ساعت 10 صبح روز دوشنبه اول مرداد ماه در سالن اجتماعات معاونت اموزش و پژوهشی برگزار شد.
در ابتدای جلسه که با تلاوت آیاتی چند از کلام ا... مجید آغاز شد دکتر علی حاجی بدلی، معاون آموزش و پژوهش دانشگاه با تاکید بر لزوم تشکیل دانشکده ها و ساختار سازی آنها از حضور اعضا سپاسگزاری نمود. در ادامه کاندیداهای محترم به ارائه نکته نظرات و برنامه های خود پرداختند.
 پس از اتمام بیان دیدگاههای همکاران، رای گیری انجام شد و آقای دکتر محمد امامی حائز اکثریت آرا شدند.

دکتر علی حاجی بدلی، معاون آموزش و پژوهش دانشگاه در مصاحبه با خبرنگار روابط عمومی ضمن تبریک به دکتر محمد امامی منتخب اعضای محترم، برای ایشان آرزوی توفیق نمود.

گزارش تصویری:

• در دوشنبه 1 مرداد 1403