تاریخ : يکشنبه 10 تير 1403

برگزاری ترم تابستان در دانشگاه بناب

ترم تابستان سال تحصیلی ۱۴۰۳ در دانشگاه بناب برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب؛ ترم تابستان سال تحصیلی ۱۴۰۳ در دانشگاه بناب به شرح ذیل برگزار می شود.

• ثبت نام نیمسال تابستان برای دانشجویان دانشگاه بناب به صورت اینترنتی و از طریق سمانه سما می باشد.
  • از دانشجویان مهمان از سایر دانشگاه‌ها با ارائه معرفی از دانشگاه مربوطه ثبت نام بعمل می آید.
  • حذف و اضافه و حذف تکدرس امکان پذیر نمی باشد.
  • در صورت عدم مراجعه، انصراف و یا حذف دروس انتخابی توسط دانشجو شهریه واریز شده قابل استرداد نمی باشد.
  • حد نصاب کلاسهای آموزشی برای دروس عمومی ۲۵ نفر و سایر دروس ۱۵ نفر می باشد. در صورت به حد نصاب نرسیدن درس مورد نظر حذف خواهد شد.
  • کلاس ها به صورت حضوری برگزار خواهد گردید. ( عطف به نامه شماره ۵۵۴۸۸/۲ تاریخ ۲۲/۰۳/۱۴۰۲ معاونت محترم آموزشی وزارت علوم) .
  • اطلاع رسانی در مورد ارائه خوابگاه متعاقبا توسط معاونت دانشجویی انجام خواهد شد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر اینجا کلیک فرمایید.
  • در يکشنبه 10 تير 1403