تاریخ : شنبه 9 تير 1403

نشست هم اندیشی

جلسه هم اندیشی با موضوع تبین مسائل انتخاباتی

نشست هم اندیشی و بصیرت افزایی با موضوع تبیین مسائل انتخاباتی و گرامیداشت چهلم شهدای خدمت با حضور حجت الاسلام والمسلمین، حاج آقا نظری استاد حوزه و دانشگاه، کارشناس مسائل سیاسی و فرهنگی در سالن اجتماعات شهید سردارسلیمانی دانشگاه بناب برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب؛ نشست هم اندیشی و بصیرت افزایی با موضوع تبیین مسائل انتخاباتی و گرامیداشت چهلم شهدای خدمت 5 تیر ماه 1403 با حضور حجت الاسلام والمسلمین، حاج آقا نظری استاد حوزه و دانشگاه، کارشناس مسائل سیاسی و فرهنگی در سالن اجتماعات شهید سردارسلیمانی دانشگاه بناب برگزارشد.
در این رویداد که به همت امور فرهنگی و جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه برگزار شد، حاج آقا نظری، هیات علمی دانشگاه تبریز در خصوص اهمیت شرکت در انتخابات در این برهه حساس کشور و منطقه و همچنین معیارهای فرد اصلح برای حاضرین در جلسه، حول محور انتخابات ریاست جمهوری مطالبی بیان فرمود.
در ادامه جلسه هم اندیشی مهمان جلسه به پرسش های شفاهی و کتبی شرکت کننده گان در جلسه پاسخ گفت.

لازم به ذکر است به نفرات شرکت کننده حاضر در جلسه گواهی شرکت در دوره ارائه خواهد شد.

گزارش تصویری:

• در شنبه 9 تير 1403