تاریخ : شنبه 9 تير 1403

رتبه علمی دانشگاه

جهش رتبه دانشگاه بناب در انتشار مقالات علمی

دانشگاه بناب با جهش قابل ملاحضه ی رتبه اول سرانه مقالات با چارک اول را در بین دانشگاههای با قدمت زیر ۲۰ سال کشور را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب؛بر اساس گزارش "بهره­ وری انتشار مقالات علمی دانشگاههای کشور بر اساس پایگاه WoS " از موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC)، دانشگاه بناب رتبه اول سرانه مقالات با چارک اول را در بین دانشگاههای با قدمت زیر ۲۰ سال را کسب کرد. در این گزارش به بررسی مقالات دانشگاههای ایران که در نشریات دارای ضریب تاثیر منتشر شده اند، پرداخته شده است. مقالاتی که در این بررسی مورد نظر بوده ­اند، مربوط به سال ۲۰۲۰ می­باشد. این سال آخرین سالی است که داده­ های آن در بانک اطلاعاتی رتبه بندی موجود می­باشد و در آخرین رتبه بندی دانشگاههای ایران نیز لحاظ شده است.

شاخص های مورد بررسی و همچنین رتبه دانشگاه بناب به شرح ذیل می­باشد:

شاخص رتبه دانشگاه بناب در بین دانشگاه­های با قدمت کمتر از ۲۰ سال (در بین ۲۷ دانشگاه کشور) رتبه دانشگاه بناب در بین تمام دانشگاه­های کشور (در بین ۱۳۲ دانشگاه کشور)
سرانه مقالات اعضای هیات علمی دانشگاه بناب  (۱.۸۹)   3 23
سرانه مقالات Q۱ اعضای هیات علمی دانشگاه بناب  (۰.۹۷)

سرانه مقالات دانشجویان تحصیلات تکمیلی (۰.۷۷) 3 6
سرانه مقالات Q۱ دانشجویان تحصیلات تکمیلی (۰.۴) 2 2
سرانه مقالات اعضای هیات علمی با مشارکت بین المللی (۱.۰۲۲)

2      12

روابط عمومی دانشگاه بناب این موفقیت قابل تحسین و افتخار آمیز را خدمت جامعه علمی دانشگاه بناب تبریک عرض می نماید.
  • در شنبه 9 تير 1403