تاریخ : يکشنبه 16 ارديبهشت 1403

پژومشگر برتر

عضو هیات علمی دانشگاه بناب در لیست پژوهشگران پراستناد یک درصد برتر دنیا قرار گرفت

دکتر سحر زینت لو عضو هیات علمی گروه مهندسی شیمی دانشگاه بناب در لیست پژوهشگران پراستناد یک درصد برتر دنیا قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب؛دکتر سحر زینت لو عضو هیات علمی گروه مهندسی شیمی دانشگاه بناب براساس گزارش موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC)، در لیست پژوهشگران پراستناد یک درصد برتر دنیا قرار گرفت.

به گزارش این موسسه جهانی، نام دکتر سحر زینت لو، در ششمین دوماهنامه ESI سال ۲۰۲۳، در لیست پژوهشگران پراستناد یک درصد برتر دنیا قرار دارد.
لازم به ذکر است که دکتر سحر زینت لو در سال1403 به عنوان پژوهشگر برتر کشور از سوی وزارت علوم وتحقیقات وفن آوری معرفی شده بود و هم اکنون دانشگاه بناب دارای 4 نفر دانشمند برجسته در لیست پژوهشگران پراستناد یک درصد دنیا است، که مایه بسی مباهات و افتخار برای دانشگاه بناب می باشد.
روابط عمومی دانشگاه بناب ؛کسب این موفقیت ارزشمند را خدمت ایشان و خانواده دانشگاه بناب تبریک عرض می­ نماید..

پایان خبر/

• در يکشنبه 16 ارديبهشت 1403