تاریخ : يکشنبه 9 ارديبهشت 1403

دیدار دیوان محاسبات از دانشگاه

دیدارمدیرکل دیوان محاسبات استان آذربایجان شرقی از دانشگاه بناب

دکترمحمدرضا کردلو،مدیرکل دیوان محاسبات استان آذربایجانشرقی با هیات رئیسه دانشگاه بناب دیدار و گفتگو کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب؛دکترمحمدرضا کردلو،مدیرکل دیوان محاسبات استان آذربایجانشرقی و هیات همراه ،یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 در یک فضای صمیمی با هیات رئیسه و مدیران دانشگاه بناب دیدار و گفتگو کردند.
دکتر کردلو بازدید میدانی از طرح های تملک دارایی های سرمایه ای دانشگاه داشتند ودرادامه دیدارخوداز دانشگاه ،جلسه ی با هیات رئیسه و مدیران دانشگاه ترتیب یافت که دکتر مجتبی عباسیان ،رئیس دانشگاه بناب گزارشی از عملکرد ،پیشرفتهاو نیازهای دانشگاه را در مسیر توسعه آن ارائه نمودند. مدیر کل دیوان محاسبات استان نیزدراین جلسه با عرض تبریک به مناسبت روز معلم در خصوص توسعه تعاملات و همکاری های فی مابین گفتگو کردند و سپس حاضرین در جلسه ضمن بیان روند توسعه دانشگاه درعرصه های مختلف آموزشی، پژوهشی و فرهنگی در مورد ملزومات حفظ روند توسعه و رفع موانع موجود با مدیرکل محترم دیوان محاسبات بحث و تبادل نظر نمودند.

گزارش تصویری:

• در يکشنبه 9 ارديبهشت 1403